Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Grevens Legekontor DA
Trygg og kunnskapsrik
Lege: Lars Fredrik Gjelstad SkrevetUtrolig kunnskapsrik, god lytter og løsningsorientert
kjenner meg heldig som kan ha han som fastlege.
Dyktig Lege
Lege: Lars Fredrik Gjelstad SkrevetVeldig fornøyd med Dr. Gjelstad som fastlege. Empatisk og forståelsesfull. Føler meg møtt, sett og hørt av han.
Noe ventetid, men i det må man forvente.
Oppdaterer seg med E-helse i form av app for timebestilling og resepter.
Dessverre har jeg hatt litt forskjellige opplevelser med helsesekretærene der, noen veldig blide og hyggelige, mens andre kan oppleves som krasse.
Oppleves også at kanskje noen av helsesekretærene bør oppdateres på prosedyren om blodprøvetaking, da det det oppleves ofte at de glemmer å desinfisere før stikk.
Dyktig og omsorgsfull
Lege: Marianne Meier Ødegård SkrevetJeg er veldig fornøyd med henne som fastlege. Jeg opplever henne som dyktig, grundig, hyggelig, og tillitsskapende. Anbefaler henne varmt.
Føler meg godt ivaretatt og fulgt opp av min faglig dyktig fastlege
Lege: Lars Fredrik Gjelstad SkrevetI tillegg til faglig/medisinsk dyktighet har min fastlege, Gjelstad, over flere år vist stor forståelse for menneskelige/mentalhygieniske forhold i min kontakt med/oppfølging fra ham.
Trygg, kunnskapsrik og tillitsvekkende.
Lege: Marianne Meier Ødegård SkrevetSvært fornøyd med den årlige helsekontrollen inkl. samtalen i etterkant og anbefalinger om tilpasninger mht. kosthold og egentrening m.m.