Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Grevens Legekontor DA
Lyttende og kunnskapsrik
Lege: Lars Fredrik Gjelstad SkrevetDr. Gjelstad har jeg hatt som fastlege snart ett år samt tidligere vært hos han som vikar for min fastlege.
Jeg opplever Gjelstad som en som lytter og han har alltid lest seg opp på journalen min før timen. Sitter sjelden på pc når jeg er der, men har stort sett hele tiden blikkontakt noe som føles fint - at man blir sett og hørt.
Opplever han som veldig dyktig, og det han ikke finner ut av selv sender han meg videre på, gir seg ikke.
Kan være lang ventetid på telefon, men opplever personalet som veldig hyggelig og at de forsøker å finne løsninger.
Lyttende og trygg
Lege: Lars Fredrik Gjelstad SkrevetFantastisk dyktig lege, tar seg tid og spør alltid «var det noe mer» ved enden av timen. Gir seg ikke før problemet er løst, og er interessert i å komme frem til bedt mulig løsning for meg.
Dog er helsesekretærene er svært arrogante og jeg føler meg lite møtt i telefonen og føler meg ofte til bry..
Meget lang ventetid på ordinære timer.
Alltid hyggelig og ønsker å hjelpe deg.
Lege: Lars Fredrik Gjelstad SkrevetVeldig lett å prate med. Virker interessert i å høre på dine problemer og er flink til å fine gode løsninger. Litt rotete timebestilling og resept.
Arrogant og uhøflig
Lege: Marianne Meier Ødegård SkrevetFikk tildelt Marianne Ødegård som ny fastlege når Dr Hotnes gikk av med pensjon. For meg så fremstår hun arrogant og har ikke evnen til å lytte eller formidle. Mest opptatt av å få pasienten ut av kontoret sitt raskest mulig. Bytter fastlege omgående.
Dyktig, lyttende og profesjonell
Lege: Lars Fredrik Gjelstad SkrevetHan tar seg alltid tid, lytter og kommer frem til gode løsninger for pasientene sine. Er svært profesjonell i arbeidet sitt, og vil kun det beste for deg. Han er også god til å følge opp når det trengs. Har aldri hatt en dyktigere lege før.