Medi3 Oslo

Din klinikk?Ta eierskap til denne profilen Gjør krav på profilen

Pilestredet Park 7 0176 Oslo

• Gastroenterologisk kirurg og generell kirurg
  • Gastroenterologisk kirurg og generell kirurg
  • Ortopedisk kirurg

Siste vurderinger av Medi3 Oslo

Imøtekommende og trygg

Lege: Jafar Mousavi Skrevet

Var til koloskopi pga listebrudd. Klinikken hadde nettopp flyttet til Sognsveien, så det var litt rot og forsinkelser. Dårlig info fra resepsjonspersonale, så jeg ble ganske stressa. Jeg har også dårlige opplevelser fra tidligere koloskopi, sterke smerter når skopet skal rundt tarm"svingene".
Inne hos legen ble jeg møtt så godt at alle bekymringer forsvant. God info før undersøkelse og lett prat under prosedyren. Fin info etterpå, med forventet svartid osv.

En god opplevelse i en sårbar situasjon.

Lege: Jafar Mousavi Skrevet

Jeg skriver for å uttrykke min dype takknemlighet for den eksepsjonelle omsorgen og ekspertisen Jafar Mousavi viste under min nylige konsultasjon.

Etter å ha utholdt over seks måneder med smerte og mislykkede diagnoser hos både fastlegen og SKI sykehus, var hans grundige tilnærming og presise diagnose som en frisk bris. Legens evne til å raskt identifisere problemet og foreskrive en effektiv behandlingsplan har vært livsforandrende. Takk for ham og hans teams innsats, er jeg endelig på vei mot bedring, og fri fra den vedvarende smerten som har plaget meg så lenge.

Legens dedikasjon til pasientene er virkelig bemerkelsesverdig. Jafar Mousavi ekspertise går utover ordene; det er håndgripelig i den forskjellen ham gjør i pasientenes liv.

Takk for at du er mer enn bare en lege - du er et håpets og helbredelsens fyrtårn.

Kjempe Dyktig!!!

Lege: Jafar Mousavi Skrevet

Har vart hus Jafar Mousavi. har ikke fått hjelp av fast legen, ski sykehus. og hadde så dårlig i det siste. kommet til denne gull legen så han skrevet en liten pose med medisiner .så jeg blit med en gang mye bedre. bruker de medisiner inn til videre og er veldig fornæyd. han tenker bre og smart!!!
Veldig fornøyd med han.

Stresset og uprofesjonell

Lege: Jafar Mousavi Skrevet

Min opplevelse av koloskopi var alt annet enn positiv, dessverre. Denne legen opplevde jeg som svært skråsikker, ikke-lyttende og påståelig. Beklageligvis var han mer opptatt av å snakke selv, om sine teorier og privatliv, enn å stille meg spørsmål om hvorfor jeg var der og opptakten til det hele.

Selve undersøkelsen var svært ubehagelig og føles nå i etterkant som utrygg. Han lyttet IKKE da jeg sa ifra om at jeg hadde vondt, men dopet meg istedet enda mer (uten samtykke), til den grad at jeg fra det øyeblikket til jeg gikk ut til venterommet ikke husker noen ting. Jeg fikk litt informasjon, men det kom 1 sek. etter at jeg hadde åpnet øyne. Det jeg husker er usammenhengende og lett stresset mann som fortalte noe om en diett som ikke har noe med min tilstand å gjøre.

Kort fortalt: trenger du en trygg, lyttende og omsorgsfull lege, ville jeg anbefalt en annen. Jeg går ikke tilbake til ham igjen.

Veldig dyktig

Lege: Jafar Mousavi Skrevet

Veldig dyktig, empatisk og grundig!
Bryr seg om pasientene.
Vil absolutt anbefale andre å dra til han.