Klosterhagen Legesenter Da

Birgittesgate 19 3730 Skien

Siste vurderinger av behandlere ved Klosterhagen Legesenter Da

Tillitsvekkende og lyttende.

Lege: Hulda Birna Eiriksdottir Skrevet

Jeg er absolutt fornøyd med min nye fastlege siden ett år tilbake. Hun følger nøye opp, henviser videre hvis nødvendig, lytter og er tilgjengelig.

Rett og slett suuuuper..

Lege: Johanna Heiberg Skrevet

Johanna e beste legen æ har hatt. Tar sæ tid, lytta og henvis videre hvis d e behov. Du føl dæ tatt på alvor. E veldig gla førr å ha akkurat Johanna i min rygg.

Tar meg ikke på alvor

Lege: Hulda Birna Eiriksdottir Skrevet

Setter seg lite inn i pasient journal da jeg var ny. Tar ikke bekymringene mine på alvor, sjekker ikke ut plagene nøye nok. Dro fra legen med like mange bekymringer og ingen forståelse av hva som feiler meg. Virker ikke som hun har forståelse for psykiske plager. Psykiske diagnoser. Men hun er veldig hyggelig og tar seg god tid. Legesekritærene bør være mere imøtekommende og hyggelige. De er veldig brå og får en følelse av at de gjør ikke noe innsats for å hjelpe eller finne noe løsning ved timebestilling. De bør vise mer empati og sympati for pasienter som tar kontakt. Er ikke alle som tåler harde mennesker å forholde seg til om de er syke.

Dårlig

Lege: Hulda Birna Eiriksdottir Skrevet

Manglende tilbakemelding på prøveresultater. Virker ikke opptatt av å finne ut av problemet. Hun har det så rotete på kontoret at det virker lite innbydende.

Veldig fornøyd!

Lege: Hulda Birna Eiriksdottir Skrevet

Jeg opplever å bli tatt på alvor, at det tas god tid til meg og mitt og er veldig fornøyd med de behandlingene jeg får.