Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Klosterhagen Legesenter Da
Tja
Lege: Johanna Heiberg SkrevetStresset og har alltid dårlig tid. Bruker ikke tiden til å skape tillit, lytte og finne ut en ordentlig løsning. Rushet for å bli fort ferdig, da hun har mange i kø
Flink lege
Lege: Hulda Birna Eiriksdottir SkrevetIngen er flinkere med barn en Hulda. Hvis du har barn så er Hulda den beste som finns. Samvittighetsfull og omsorgsfull. En av få som tar hand om pasientbehandlingen for syke og gir manipulerende pasienter ansvaret for egen helse. (se nedenstående). Flinkere lege kan jeg ikke forestille meg.
Ikke godt nok
Lege: Hulda Birna Eiriksdottir SkrevetBehandling satt på grunnlag av første møte, gjort opp sin mening selv etter uttalelser fra spesialister. Ikke gjort god nok lesning av jonal ved ny pasient. Mye dårlig tid men smiler alltid. Skuffet over behandling av lege 2014..
Vil aldri bytte lege mer.
Lege: Johanna Heiberg SkrevetJohanna er imøtekommende, kunnskapsrik, lyttende, forståelsesfull, grundig, humoristisk og en lege som ser deg som person.
Føler meg sett og forstått uansett hva jeg måtte komme med.
Hun er rett og slett helt fantastisk!
Johanna, du er alt hva en lege skal være!
Skuffet
Lege: Hulda Birna Eiriksdottir SkrevetEr skuffet. Blir ikke tatt på alvor. Henvisninger videre blir ikke sendt og blir dårlig fulgt opp.
Hun er blid og hyggelig, men hjelper lite når man ikke får hjelpen man trenger.
Ofte problem med å komme igjennom på telefon.