Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved St. Olav Medisinske
Trygg og dyktig
Lege: Hans Arnkværn SkrevetEn lege som ser deg og ikke bare problemene dine. Jeg gikk gjennom en svært tøff tid i livet mitt og fikk god oppfølging og hjelp fra Hans Arnkværn. Han fremstår som oppriktig interessert i pasientene sine og gir gode råd. Veldig flink lege med høy kompetanse som tar meg seriøst.
Utilgjengelig legekontor
Lege: Finn Gunnar Strekerud SkrevetDr. Strekerud virket som en dyktig fastlege, ut fra de par gangene jeg var hos ham. Han tok seg god tid til både å lytte og diskutere problemstillingene på en respektfull måte, og han var løsningsorientert.
Han er per nå i 1 års permisjon, og det er dessverre lite positivt å si om fastlegekontoret han jobber ved for øvrig. Det virker som om samtlige som jobber der nå, har hendene mer enn fulle. Treg responstid på elektroniske henvendelser, og jeg har flere ganger opplevd å stå i telefonkø i over 20 minutter! Bytter derfor fastlegekontor.
Uforberedt
Lege: Hans Arnkværn SkrevetHar aldri lest epost eller informasjon gitt til legesekretær på forhånd, har heller ikke satt seg inn i tidligere historikk, selv om det har vært konsultasjoner hos han, ofte ikke fått med seg hva som er tema for selve konsultasjonen en gang.
Trivelig og hyggelig ansikt til ansikt, virker tilstrekkelig kompetent på enkle ting, men anbefales ikke.
Kilde: min sønn har hatt han som lege fra -9 mnd. og frem til han var 2.5 år. Han var også fastlege for min kone.
Forhåpentligvis bedre på fysisk sykdom enn psykisk
Lege: Trond Helge Orlin SkrevetHar brukt lang tid på å skjønne hva som skjedde på legekontoret i november 2017. Jeg møtte opp til min første time med tusen tanker og bekymringer i hodet, noe som ikke er uvanlig. Jeg satt med store spørsmål ingen har svar på, men det å gi en angststappet og suicidal person enda mer å bekymre seg for, var ikke særlig kult eller profesjonelt. "Jeg sliter med å komme meg ut av soveromsdøren," forteller jeg. "Du skal kjøpe piggsko. Du skal gå minst 1 time i skogen. HVER DAG."
Det føltes helt absurd. Har jeg virkelig vært så idiot at løsningen er så enkel som piggsko? Jeg klarte én tur rundt Sognsvann på 45 minutter, uten piggsko. Hvilke sko jeg skulle kjøpe, var jeg minst tolv tusen vurderinger unna, og jeg har enda en oppgave jeg henger etter på - mer nøyaktig 90 timer med skuffelser. Høsten og vinteren var tyngre og lengre enn noen sinne, og jeg har aldri følt så intenst på behovet for å forlate alt og alle. Min allerede veletablerte legeskrekk ble nok en gang forverret, og jeg ble rett og slett nødt til å bytte lege.
Tviler ikke et sekund på at Orlin er dyktigere på fysiske plager, men må si meg enig i tidligere kommentarer om at det er paradoksalt med en lege som kun kan hjelpe friske mennesker.
Vær så snill, kjære leger, ikke gjør slikt med oss sårbare og livredde. Ofte er det eneste vi trenger at noen faktisk prøver å forstå.
Kunnskapsrik, lyttende og grundig
Lege: Henrik Lind SkrevetHar vært hos Lind siden høsten 2016, og har bare positive erfaringer med ham. Han er flink til å lytte og ta pasienten på alvor, er grundig i det han gjør og viser stor kunnskap med både undersøkelser og forklaringer. Blir sendt videre når det har vært behov for det.
Dette er en lege jeg er meget godt fornøyd med, og jeg er virkelig fornøyd med at jeg fikk plass hos Lind.
Hele husstanden vår har nå Lind som fastlege, og vi er meget fornøyde alle sammen.
Synes ventetiden er kort og dette er et moderne legekontor hvor bestilling av legetime kan gjøres via sms eller på nettet, og betaling gjøres i automat på venterommet.
Dette var en stor opptur for meg som var vant til 2-4 timers ventetid, og kun kontant betaling (selv i 2016) der jeg var pasient tidligere.
Det enste jeg kan bemerke er at det til tider kan være litt vanskelig å nå frem på tlf, men med flere fastleger og kun en tlf så blir det jo nødvendigvis litt venting om det er flere som har behov for å ringe.