Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved St. Olav Medisinske
Forståelsesfull lege!
Lege: Finn Gunnar Strekerud SkrevetHar hatt Strekerud i et par tiår nå. I en periode var jeg veldig syk og samtidig i konflikt med både NAV og arb.giver hvor han var til stor hjelp. Han er restriktiv ang. resepter, hvilket er bra. Flink på totalvurdering vedr. sykemeldinger. Lyttende og inkluderende lege som også tar i betraktning egne vurderinger av sykdomsforhold. Han tar gjerne en "dogfight" med NAV hvis nødvendig.
Eneste kjipe er lang ventetid på time.
Anbefales!
Her må du gjøre jobben selv
Lege: Trond Helge Orlin SkrevetHar hatt Trond som lege i to år og vært på tre legebesøk i denne perioden. Timebestilling og reseptfornyelse er enkelt da det kan gjøres på nett, og man kan raskt få time bortsett fra på mandager ettersom han ikke jobber da.
I møtet med pasienten fremstår han både uinteressert og forutinntatt. Lite rådgivning og svar å få. Hvis du stiller spørsmål om tilstanden din kan svaret være «Hva tror du?», «Hva vil du kalle dette?» eller «Hva tror du dr. Trond kan gjøre med dette?». Dette er ikke pasienten sin jobb å vurdere og man går derfra med flere spørsmål enn da man kom. Han har en nedlatende kommunikasjonsform og har også en tendens til å etterligne dialekt, noe som gjør at han fremstår svært useriøs.
Vil ikke anbefale denne legen og er nå i prosess med å bytte til en annen.
Hyggelig, Blid, Hjelpsom
Lege: Henrik Lind SkrevetJeg måtte skifte lege, da den jeg hadde gikk av med pensjon. Jeg var veldig godt fornøyd med den jeg hadde, var derfor veldig spent på den nye fastlegen.
Jeg ble meget overasket når jeg kom dit.n
Første inntrykket var MEGET positivt og det har ikke forandret seg. Han viser omsorg for pasienten hører etter hva jeg sier og behandler meg med respekt. Han er ung og kunnskapsrik. Sender meg videre når det er behov for det.Han kan jeg anbefale på det varmeste. En bedre lege kan ingen ha
Uinteressert
Lege: Hans Arnkværn SkrevetHusker aldri pasienten.
Leser aldri journaler.
Ofte feil på henvisninger
Svært vanskelig å kommunisere med.
Oppleves som litt ovenfra og ned.
Pluss: Gir kjapt svar via e-dialog
Egner seg godt som nettlege.
Forbered deg godt.
Lege: Trond Helge Orlin SkrevetHar hatt flere besøk hos Trond Orlin, og det er ikke måte på hvor frisk jeg er, så lenge statistikken tilsier det. Denne legen passer utmerket for deg som vet hva som er galt, ber om en konkret behandling for dette og som ikke gir deg før du får det. Ikke vær for syk med andre ord.