Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Bjørndal Legesenter
Kunnskapsrik og imøtekommende
Lege: Morten Westereng SkrevetDet er greit å vite hvorfor man er der. En liste med punkter er greit å ha. Ting ordnes i prioritert rekkefølge uten for mye snakk.
Jeg kommer stort sett alltid inn på tid, og må jeg vente vet jeg noen trengte mer tid i dag.
Veldig flott å kunne sende meldinger og spørsmål via Helsenorge. Får alltid svar innen kort tid.
Morten er også hyggelig og har vi tad kan vi veksle noen ord om vær og vind.
Perfekt
Lege: Morten Westereng SkrevetVirker veldig streng, men er egt. Bare seriøs, han får ting gjort og tar beskyldinger og problemer seriøst.
Rett på sak, alltid hyggelig å dra dit! Morten sørger for at jeg får riktig behandling, har ingen negative erfaringer hos han
Alltid hjelpsom, lyttende og effektiv
Lege: Morten Westereng SkrevetBlir henvist til spesialister ved behov. Han forsøker å holde timeplan uten å stresse, og er effektiv. Virker kunnskapsrik og gir råd på alt jeg har kommet med i mange år.
Rask og grei gjennomføring
Lege: Morten Westereng SkrevetRask og grei gjennomføring av helseundersøkelse for sertifikat. Kommuniserende og informerende underveis. Anbefales.
Alltid fornøyd!
Lege: Morten Westereng SkrevetJeg har hatt Westereng som fastlege siden fastlegeordningen ble innført. Jeg har alltid vært fornøyd med både kommunikasjon og behandling.