Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Bjørndal Legesenter
Frekkere lege finnes det ikne
Lege: Morten Westereng SkrevetFrekkere lege finner du ikke! Han er mer interessert i hvordan du har tenkt til å betale! Hadde ikke penger med, spurte om jeg kunne få faktura. Så spørr han om hvorfor jeg ikke tar med penger og derfor kan vippse...Den attiduen her, ALDRI ha han som fastlege!
Avoid him !!!!
Lege: Morten Westereng SkrevetI don`t know his skills as a doctor but his attitude towards people are very , very bad !
Avoid him if you have children especially if you`re foreigner
Folkens Burde å finne andre lege
Lege: Morten Westereng SkrevetFørste å fremest umulig å få time alltid de sier at de har ikke ledige time, uhegglig peronser finnes i bjørndal legesenter,selvom man er syk også trenger egenmelding man får ikke er 100% sikker at det er veldig dårlig legesenter ikke bare Morten men de som jobber på resepsjon også er 🙄🙄omg.. ogv ikke ambifales foresten veldig dårlig serive , min norsk RIP men håper dere forstår 😂
God lege.
Lege: Sumith Fernando SkrevetHan er hyggelig. Tar pasientene sine alvorlig. Prøver å hjelpe og virker som han er interessert om sine pasienter. Har ikke noe negativt å si.
Anbefales IKKE
Lege: Morten Westereng SkrevetVærste legen jeg har vært bort i !!!Frekk og lytter ikke til deg.Er inne i 2 min og bare viser deg døra!Første han sier :hvorfor er du er?Spydig!