Husebyskogen Medisinske Senter

Sørkedalsveien 150 A 0754 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Husebyskogen Medisinske Senter

Omsorgsfull, dyktig og klar

Lege: Naila Saddique Skrevet

Jeg er svært fornøyd med Naila Saddique som lege både til meg selv og
mine to barn. Hun er tilstedeværende, lytter og viser varme og omsorg. Hun er faglig dyktig og følger deg opp tett som pasient. Hun er veldig dyktig med barn. Ser dem og lytter til dem. Ja, hun er av og til forsinket, men det er fordi hun bruker TID på pasientene sine, noe som er sjelden vare nå om dagen!
Jeg kan varmt anbefale henne som lege og fikk hun selv anbefalt av bekjente.

Trygg og kunnskapsrik

Lege: Einar Alexander Bøhmer Skrevet

Dr. Bøhmer er meget kunnskapsrik og opptatt av å finne løsninger. Han er også flink med barn, til å snakke direkte til barna og lytte til dem.
Han er service-orientert og stiller opp mye mer en det man kan forvente av en fastlege.

Lite kunnskap og krass. Dessverre.

Lege: Naila Saddique Skrevet

Har hatt Naila noen ganger nå, da legen min ofte er opptatt. Har aldri lagt inn noe anmeldelse her før, men følte det var nødvendig på henne.

Hele veien utrolig utrivelig, ikke rom for å stille spørsmål (hun blir for sinna / kort lunte), og uryddig fra A-Å. Rett og slett en utrolig dårlig opplevelse, over flere legebesøk med henne.

Ellers kan legesenteret på Huseby anbefales og min «normale» fastlege er helt super! Ville bare svingt unna Naila, dessverre.

Lite imøtekommende

Lege: Einar Alexander Bøhmer Skrevet

Nettopp byttet fastlege til han. Forventer at lege bruker litt tid på å lese tidligere journal når det er en ny pasient, for å få en liten overblikk. Noe han ikke gjorde på mitt første besøk. Kunne sagt hva som helst av problemer uten at det blir undersøkt. Han skal ha for at han er kort og konsis, men bruker ikke tid til å bli kjent - som er en viktig faktor for å skape tillit. Fortalte flere ganger underveis avtaler og prosedyrer som er gjort tidligere - men ble avvist, selv om det er noe som blir gjort i vanlig praksis. Generelt manglende kommunikasjonsferdigheter.

Dårlig kommunikasjon. Forferdelig!

Lege: Naila Saddique Skrevet

Fikk ikke hjelpen som jeg trenger. Endre time min 3 ganger i veldig kort tid. Bare lese beskjed fra pasienter 1 timer før time start. Etter en og halv månedens venting, måtte jeg betale for å prate med henne i 2 minutes for å sende min henvendelse videre til noen annen som kan hjelpe meg. Bortkastet tid. Bytte fastlegen med en gang.