Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Søsterhjemmet Legesenter DA
Passer oss ypperlig
Lege: Esben Storvand SkrevetEsben er rett på sak, fikser problemstillingen og er ferdig! Akkurat slik vi liker det. Jeg syns ventetiden mtp time speiler hvilken problemstilling det er snakk om. Er det noe som haster, ordnes gjerne en rask time. Er det noe som tydelig er mer subakutt, må man vente litt! Helt innenfor! Han er lett å snakke med og lett å forholde seg til! Jeg kommer ikke til å bytte fastlege for hverken meg eller mine barn:)
Trygg og god
Lege: Trine Fredriksen SkrevetTrine er veldig hyggelig, dyktig og effektiv. Jeg har full tillit til henne som gynekolog, og har vært hos henne flere ganger nå. Føler meg alltid godt ivaretatt, lyttet til og sett når jeg er hos henne. Hun kan virkelig anbefales.
Usympatisk, arrogant og uprofesjonell
Lege: Trine Fredriksen SkrevetJeg hadde spørsmål angående perimenopause og PMDD ,men ble avfeid. Dette hadde hun ikke hørt om og ville heller ikke snakke om. Hun virket ikke særlig faglig oppdatert og fremstod generelt som uinteressert.
Anbefales ikke
Lege: Esben Storvand SkrevetEkstremt lang ventetid på telefon. Gretne og ubehjelpelige sekretærer med konstante dårlige dager på jobb, som er mer opptatt av å diskutere ubetydelige detaljer enn å få jobben gjort. I dette tilfellet måtte det settes opp ny time ved fire(!) anledninger, da legen hadde feilberegnet tiden sin hver gang, noe som til syvende og sist ble belastet meg som pasient. Legen var mest opptatt av å bli ferdig, og opplevde overhodet ikke å bli sett som pasient. Her bør det gjøres noe med helheten: begynn med å modernisere telefonsystemet, og å implementere god servicekultur over hele linjen. Styr unna: folkens, det finnes bedre leger der ute.
Legen tydeliggjør at hun ikke tar mine flertallige problemer alvorlig gang på gang.
Lege: Anette Habla-Foss SkrevetTror det er drøyt 4 ganger jeg har kommet til henne og nevnt at jeg har smerter hver dag i skuldre og armer, og håndledd. Dette fra etter mitt første epilepsianfall og hadde knepninger.. snakket med henne om angst og depresjon etterpå og da ble jeg utskrevet atarax fordi jeg spurte om jeg kunne prøve benzo eller noe mildere angstdempende. Selvøflgelig ikke mulig fordi jeg har jo "tidligere hatt problemer med rus". Som ikke er sant, jeg er fortsatt ikke latt rusen ta meg.
Men her kommer det verste. Det siste som skjedde er at jeg sa jeg ville ta prøver og bilder av bein og ledd for å få et helt bilde av saken! Da fikk jeg som svar at hun tror ikke det er noe vits fordi de finner sikkert ingenting og det er tidskrevende.. Men hun ville GJERNE ta en rusprøve fordi hun tror alle problemene kommer fra rusen hun! =) Det som er bra med henne er at hun er optimistisk da =)
Har flere problemer som jeg er redd for å kontakte.
Dere har lov til å vise henne dette hvis dere ønsker å addresere det. Sitter og tenker på å bytte lege til en som kan gi meg blanke art til tross for fortiden min..
Takk for meg og håper denne vurderingen var Hjelpsom
[Navn fjernet av moderator]