Søsterhjemmet Legesenter DA

Gamleveien 19 3922 Porsgrunn

Siste vurderinger av behandlere ved Søsterhjemmet Legesenter DA

Svært kunnskapsrik, men lite empati

Lege: Trine Fredriksen Skrevet

Byttet fra henne som fastlege for flere år siden, men har likevel valgt å bruke henne som gynekolog. Lite empatisk og har lite forståelse for at man er nervøs ved celleprøver, men opplever henne ikke som hardhendt. Har tatt celleprøve to ganger der og det har ikke gjort vondt i det hele tatt. Er dog en kunnskapsrik og trygg lege, men ikke et sted å gå om man er ute etter empati. Her får man ærlige svar og riktige fakta. Stod oppført på en 20 minutters time for celleprøve men det tok 3 min fra jeg kom inn til jeg var ute igjen. Plusspoeng for at hun tar pasienter etter kl 16:-)

Uerfaren

Lege: Anette Habla-Foss Skrevet

Virker uerfaren og utrygg. Opplevde å ikke bli møtt med forståelse og at legen var lite løsningsorientert. Kan bli bedre på pasientrelasjon.

Ekstremt uempatisk lege !

Lege: Trine Fredriksen Skrevet

Denne legen er skikkelig frekk , utålmodig og lite empatisk.. jeg gikk til henne for celle forandringer og var veldig redd og lei meg og gråt .. da sa hun uten og spørre om det går bra at jeg måtte sitte stille vis ikke tok hun ikke celleprøven .. jeg gråt og var helt fra meg fordi jeg var redd men fikk NULL empati eller forståelse fra det menneske ! En av de verste legene jeg har vært borti ! Hun var også ekstremt kjapp og veldig veldig brå! Anbefaler ingen og ha hun som lege vis du vil ha en lege med empati .

Usympatisk

Lege: Trine Fredriksen Skrevet

Hatt henne som fastlege noen år og er nå virkelig misførnøyd og satt meg på venteliste hos annen lege. Usympatisk og følelsesliv er hun mot både store og små. Hun var fantastisk da jeg var gravid, men tiden etter har hun bare blitt verre. Hun sa at barnet mitt på under 5år fint kunne gå 1 uke uten mat fordi han var så godt i stand, tenk å si slikt om et barn og ihvertfall når det følger vekstkurven sin innenfor normalen. Hun er også nokså hardhendt under underlivsundersøkelser og virker nesten å bli mer hardhendt om man viser ubehag. Nei anbefaler henne virkelig ikke.

Veldig imøtekommende

Lege: Kathrine Sørestrand Øye Skrevet

God og trygg å forholde seg til. Har egentlig vanskeligheter med å åpne meg, men i hennes nærvær har jeg blitt litt bedre.