Søsterhjemmet Legesenter DA

Gamleveien 19 3922 Porsgrunn

Siste vurderinger av behandlere ved Søsterhjemmet Legesenter DA

En lege på overtid

Lege: Trine Fredriksen Skrevet

Jeg ringte og snakket med legesekretæren da jeg og min kjæreste ønsket ultralyd for å finne ut kjønn, dette var ikke noe problem. Kommer inn til legen som er frekk, spydig og skjønner ikke hvorfor vi ikke er det. Ut ifra informasjon på nettet kan man se kjønn fra uke 15, jeg var uke 16 når vi kom. Hun forteller rett ut at hun ser sikkert ingenting men hun kunne jo alltids sjekke. Legger meg på benken og ultralyden varte i 30 sekunder og legen sier hun ikke ser noe. Jeg følte meg veldig til bry og ble utrolig lei meg etterpå når hun var så spydig og frekk. Anbefaler virkelig ikke denne legen til noe med svangerskap å gjøre. Tydelig lei av yrket så kanskje på tide å gå av?

Trygg og flink.

Lege: Anette Habla-Foss Skrevet

Tar seg god tid. Føler meg sett,hørt og ivaretatt.Beste legen jeg har hatt.
God til å skrive,beskrive og sende de henvisninger når det trengs.

Trygg med kompetanse

Lege: Trine Fredriksen Skrevet

Jeg opplever legen som faglig dyktig, ved spørsmål gir hun gode og tydelige tilbakemeldinger og anbefalinger

Ikke å anbefale

Lege: Jelena Parat Skrevet

Ingen tillitt til behandling.
Tar ikke ting på alvor og ikke interessert
Pasienten selv må foreslå og be om henvisning der det trengs og ingen oppfølging av blodprøvesvar ol.l

Styr unna!

Lege: Esben Storvand Skrevet

Til deg som er gravid! Styr unna!! En lege som hverken følger opp eller tar dine problemer seriøst. Ja, vi vet graviditet ikke er en sykdom, men vi vet at det kan føre til problemer og vonde plager, noe legen egentlig ikke tror på! Tar generelt lang tid og få time. Legen følger deg ut av timen etter fem minutter før du er ferdig. +Damene på laben/ bak skranken er utrolig grinete og sure, veldig dårlig på blodprøve taking.