Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Kommunehelsetenesta i Bømlo
Bare positivt!
Lege: Marit Helene Aas SkrevetEn empatisk lege som lytter og tar sine pasienter på alvor. Sjekker heller en gang for mye, og følger opp. Er alltid blid, rolig og trygg, og du møtes med respekt. Ringer ang prøvesvar mv. En god lege både for voksne og barn!
Trygg og kunnskapsrik
Lege: Hogne Vikanes Buchvold SkrevetEn kunnskapsrik lege med god tid til deg, der ein føler ein blir sett og tatt vare på! Rolig, trygg og god til å se deg som menneske.
Imøtekommende og ærlig lege.
Lege: Torhild Ingeborg Taraldsøy SkrevetTorhild er ein lege som bryr seg og har eit oppriktig ønske om å hjelpe deg som pasient, enten plaga er stor eller liten.
Ho har ein fin humor, som for meg som pasient er veldig viktig.
Kjenner meg heldig som har ho som fastlege.
Dyktig lege!!
Lege: Vidar Råen SkrevetVidar er dyktig og kunnskapsrik, han henviser videre og følger opp pasientene sine. I tillegg viser han omsorg, er forståelsesfull og tar seg god tid. Kan anbefale Vidar for fastlege, han er den beste legen eg har hatt. Eg får god hjelp av han, og blir alltid møtt med respekt
Veldig trygg og god
Lege: Jorid Fadnes SkrevetAlle tiders lege som ser sin pasient. Føler meg meget trygg.Føler at hun alltid har god tid, lytter og jeg har blitt sendt til videre utredning til Haugesund for hudsykdom og til Stord for hjelp til fotseng grunnet diabetes .