Leger i Nord

City Nord, Stormyra 20 8008 Bodø

Siste vurderinger av behandlere ved Leger i Nord

Positiv , med godt humør

Lege: Michael Haugen Skrevet

Helt OK. Tar meg på alvor og sender prøver videre hvis det skulle være nødvendig. Kommer raskt til time.

Kunnskapsrik og engasjert.

Lege: Michael Haugen Skrevet

Meget faglig flink lege. Kunnskapsrik,og sier rett ut hva han mener. Setter stor pris på det.Viser rett type engasjement.

Veldig fornøyd!

Lege: Jonne Stig-Erik Kalstad Skrevet

Hyggelig og imøtekommende, følte meg trygg, blir tatt seriøst også er han flink til å ta seg tid til lytte.

Userriøs

Lege: Marcus Vold Skrevet

Har aldri følt meg så lite tatt vare på som da jeg hadde han som lege. Han satt seg ikke inn i mine problemer og virket som at han egentlig bare ville bli ferdig å komme til neste. Jeg har en kronisk sykdom som jeg fikk diagnosert like før jeg byttet til han. Han har aldri orket å sette seg inn i hva den går ut på og hvordan den sykdommen påvirker resten av meg. Hadde jeg kroniske smerter fikk jeg beskjed om å gå en tur så ville det bli mye bedre.
Viser ingen forståelse for mine problemer.
Der igjen, vil du bare ha noen som sjekker om du er forkjølet og du kan få time hos på kort varsel så tror jeg han kan passe for deg!

Gir seg aldri

Lege: Marcus Vold Skrevet

Har han som min fastlege og hatt han i nesten 2år, han handler raskt med å finne løsninger og sikrer at jeg får kort ventetid om jeg må annen plass, f.eks gynekolog, huslege o.l.

Han gir seg aldri før han har funnet ut problemet og om han ikne får det til sender han meg raskt videre så jeg blir kvitt problemer.

Flink til å informere hva diverse medisiner gjør og er og slikt og er en betryggende person!

Anbefales!