Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Leger i Nord
Sur og egoistisk!
Lege: Marcus Vold SkrevetNår jeg kommer for å få en haste-time på grunn av smerter, bryr han seg ikke i det hele tatt! Han sender meg ut på gangen og bytter pasient...??!! Så når den pasienten er ferdig sender han meg inn igjen, uten noe forståelse eller hjelp!
Omsorgsfull og dyktig
Lege: Marcus Vold SkrevetMarcus Vold er den beste legen jeg har hatt. Tar både fysiske og psykiske problemer på alvor, og følger det opp. Føler meg aldri som en byrde når jeg kommer og blir møtt med respekt og omsorg. Han
Fantastisk dyktig lege
Lege: Jonne Stig-Erik Kalstad SkrevetJobbe er en fantastisk flott og dyktig lege som tar seg god tid til og lytte og forstår problemene som man har.
Stiller gode diagnoser og finner løsninger på fysiske og psykiske plager.
Uten tvil en meget dyktig lege!
Veldig grei og hyggelig
Lege: Marcus Vold SkrevetMarcus Vold er den beste legen jeg har noensinne hatt! Lytter og tar man på alvor. Anbefaler han til alle :)
Fantastisk lege
Lege: Marcus Vold SkrevetEtter å ha mistet Raymond dokkmo som fastlege har jeg prøvd noen forskjellige leger uten å være fornøyd...Helt til jeg fikk Markus.. Han lytter å tar deg på alvor på en utrulig flott måte...Han anbefales på det sterkeste... To tomler opp 👍👍