Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Leger i Nord
Kald og usympatisk
Lege: Eldbjørn Magnus Furnes SkrevetSammenlignet med de mange gode opplevelser jeg har hatt med leger og annet helsepersonell, hvor jeg har følt meg både ivaretatt og trygg, ble møtet med denne legen en skikkelig nedtur. Ble møtt med hva jeg følte som arroganse og mangel på empati. Gikk fra timen med en følelse av å stå helt alene med mine problemer, noe jeg aldri har opplevd før. Er sikkert faglig dyktig med ørebetennelser og øyekatarr, men er ikke en lege jeg vil anbefale om du sliter på andre måter.
Lyttende, forstående, empatisk
Lege: Marcus Vold SkrevetHan lytter, har gode følgespørsmål som tyder på han verkligen vill vere mer om din situasjon. Han prøver ikke overkjøre deg som om han skulle kjenner deg bedre enn deg selv, som noen leger har for vane å gjøre.
Han er en kjempeflott leger en av de beste.
Flink og hyggelig lege
Lege: Jonne Stig-Erik Kalstad SkrevetGrei å snakke med. Lytter og er åpen for hva pasienten selv tror. Virker som en faglig dyktig lege. Kan anbefales.
min fastlege
Lege: Marcus Vold SkrevetVeldig imøtekommen og grei lege . Blir tatt alvorlig. Forklarer meget nøye hvordan , hvorfor og hva må gjøres . Altid til pasientens beste .
Meget flink lege .
Hyggelig
Lege: Marcus Vold SkrevetEn lege som har god tid til å lytte til hva som pasienten har å si. Marcus Vold tar seg også god tid å forklare hva pasienten bør gjøre, og ikke gjøre i kommende periode av behandlingen.