Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Stangeberget Legesenter
Takk gud at jeg fikk byttet!
Lege: Jan Friedl SkrevetForferdelig opplevelse. Arrogant og usympatisk lege med veldig dårlig kundebehandling og et direkte nedverdigende språk. Jeg holder meg langt unna!
Langt ifra fornøyd.
Lege: Jan Friedl SkrevetHan er frekk å spydig å hører ikke på hva du har å si. Hadde time hos han der jeg først måtte vente i 30 min fordi han hadde glemt meg bort, kommer inn å var helt paff der jeg satt, reiste meg opp å gikk gråtende ut tilslutt. Aldri vært borte i noen som har vært så slem mot meg.
Ikke flink med barn
Lege: Jan Friedl SkrevetHan er nok god i faget sitt, men han har null peiling på hvordan man skal kommunisere med et lite barn. Sønnen min på 7 mnd ble livredd! Og han er generelt lite skeptisk ovenfor noen. Han var altfor intens og høylytt, og han prøvde heller ikke å gjøre noe med det når sønnen min tydelig var skremt.
Han er ikke noe særlig med voksne heller, for den saks skyld. Dårlig til å kommunisere og spør og graver altfor mye om deg og ditt privatliv. I tillegg er han veldig fjern og glemsk.
Anbefaler han IKKE.
Flink og nøye lege
Lege: Jan Friedl SkrevetHan er en flink og dyktig lege men prater nok i overkant for mye og er litt treg på å notere ting.
Ellers føler jeg at jeg blir godt ivaretatt.
Hva skal man si?
Lege: Jan Friedl SkrevetHan er god i sitt fag, empatisk og tar deg på alvor.
Han bruker veldig lang tid per pasient og man må vente lenge i venterommet.
Ved en annledning tok han en privattelefon, han trodde vi var ferdige, men jeg hadde flere spørsmål. Han prøvde å vifte meg ut av rommet. Da jeg begynte å snakke om det jeg skulle gjorde han det mens han holdt en telefonsamtle om private saker.