Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Stangeberget Legesenter
Stolte på henne til å starte med
Lege: Mirjam Kilen SkrevetJeg har vært hos ho fire ganger får å få en henvisning til undersøkelse, men ho bare prater rundt det men sender meg ikke videre.
En veldig firkantet lege som kun skal følge boka og legen virker usikker på seg selv, og klarer ikke ta riktige avgjørelser oven for pasienten, pluss ho må hele tiden ha med en spesialist i bildet. Slitsom lege, ikke å anbefale
Den beste legen jeg har hatt
Lege: Zoltan Karosi SkrevetHan er kunskapsrik, imøtekommende, oppmerksom og genuint opptatt av meg som pasient. Fra jeg søkte om legebytte til jeg fikk ham som fastlege tok det ca 1,5 år. Det har det vært verd.
STYR UNNA!!!
Lege: Zoltan Karosi SkrevetDette er virkelig en lege man MÅ styre unna. Mener at trening gjør deg frisk fra alle sykdommer...
Trening hjelper nok til mye men om man har nyrestein hjelper det ikke med timer på treningsstudio...
Nei denne legen er utrolig dårlig, velg heller en som har DEG i fokus.
Troverdig lege, flink med folk.
Lege: Jan Friedl SkrevetJeg er veldig fornøyd med dr. Friedl.
Han har alltid var rask med å henvise meg hvis han tror at noe er galt. Eller trøste meg hvis det ikke er noe. Så langt har han aldri tatt feil.
Han er ofte litt forsinket men det er fordi han bruker tid på sine pasienter og bryr seg.
Han er flink og jeg stoler helt på han.
Jeg kommer til å savner han når han blir pensjonist men det blir vel fortjent.
Dyktig og tillitsvekkende lege
Lege: Zoltan Karosi SkrevetZoltan er den beste fastlegen jeg har hatt. Han setter seg godt inn i pasientens situasjon og gir deg følelsen av at han bryr seg om deg. Er veldig nøyaktig og empatisk. Du føler deg veldig godt ivaretatt hos dr. Karosi.