Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Stangeberget Legesenter
Omsorgsfull.
Lege: Jan Friedl SkrevetHan er genuint interessert i ditt beste og tar seg (veldig) god tid til deg. Hører jo om leger som er mer opptatt av kvantitet enn kvalitet, men ikke her. Han ga meg også privatnummeret sitt, slik at jeg kan ringe ham om det skjer noe akutt.
Han kom også hjemom meg en gang jeg var sykemeldt pga. en akutt infeksjon og dro også på apoteket for meg vederlagsfritt.
Beste legen
Lege: Zoltan Karosi SkrevetBeste legen jeg noensinne har hatt , utrolig dyktig , flink og nøye . Føler virkelig at zoltan ser på en som et med menneske og sier ting akkurat slik de er , både negativt og positivt . Han tar seg virkelig tid til meg som pasient og lytter veldig godt . Flink til å ta imot en , alltid presis , og svarer raskt . Føler meg veldig godt tatt hånd om av legen . Er så takknemlig for at jeg har zoltan som fastlege 😊
Rolig
Lege: Zoltan Karosi SkrevetDe to gangene jeg har vært hos han har jeg blitt tatt skikkelig godt vare på. Glimt i øyet har han og.
En lege som virkelig bryr seg!
Lege: Zoltan Karosi SkrevetJeg har hatt mange leger, men har aldri følt at jeg har blitt hørt. Så fikk jeg Zoltan! Han bryr seg virkelig om meg, han gjør alt for at jeg skal ha det bra. Vis det er noe jeg lurer på eller er i tvil om er han alltid tilgjengelig. Jeg har aldri hatt en sånn lege som jeg føler jeg kan si alt til. Zoltan har hjulpet meg gjennom deprisjonene, han har ringt meg for å sørge for at jeg har det bra. han har tatt kontakt med psykologer og alt, og han har sørget for at jeg får den beste i alt. Jeg kunne ikke vært mer fornøyd over en lege. Han trenger alt den rosen han kan få! Han er en menneske som virkelig bryr seg!
Denne legen er veldig oppriktig, Og han tar tid til deg.
Lege: Jan Friedl SkrevetHan er kritisert mye her ser jeg. Jeg liker ham veldig godt. Han er snill. Han ber meg alltid snakke litt saktere.... vi ler. Han er høflig, og humoristisk. Og han er genuint opptatt av ditt beste.