Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Sjøgata Medical
Arrogant
Lege: Fredrik Steinsvik SkrevetTar ikke seriøst det som jeg som pasient forteller.Ikke hyggelig som person heller.Glad jeg byttet!Virker lite interessert i det jeg forteller,arrogant.
Flink med barn.
Lege: Fredrik Steinsvik SkrevetHele familiens fastlege. Veldig flink med små barn, får tilliten deres og får lyttet og sjekket uten gråt. Har alltid blitt tatt på alvor. Og han har en litt uformell tone som passer meg fint. Han har permisjon nå, men ser fram til han er tilbake.
Fornøyd
Lege: Fredrik Steinsvik SkrevetMin opplevelse av Fredrik var god, til tross for at jeg ikke hadde særlig behov for legetimer. De få gangene tok han meg seriøst, lyttet og var imøtekommende.
Styr unna!
Lege: Fredrik Steinsvik SkrevetArrogant og fjern, virker egentlig bare som om han mener jeg kaster bort tiden hans. Går fort å få time hos han (ettersom ingen vil behandles av han, kanskje?), men det gjør ikke opp for det faktum at det virker som om han ikke tror på meg når jeg forteller om problemene mine.
Dyktig og behagelig lege
Lege: Erlend Jørgensen SkrevetErlend har vært min fastlege i en årrekke. Han tar seg god tid og lytter til hva jeg har å si når jeg kommer innom. Virker kunnskapsrik i undersøkelses-situasjoner. Henviser videre når det trengs og oppfølgingen er tipp topp. Føler meg svært godt ivaretatt hos Erlend.