Sjøgata Medical

Sjøgata 1B 8656 Mosjøen

Siste vurderinger av behandlere ved Sjøgata Medical

Fornøyd

Lege: Fredrik Steinsvik Skrevet

Han lytter og forstår hva jeg sier. er nesten som om han kjenner plagene mine slike som han beskriver de :)
Gikk ut med et smil!

Får ting gjort!

Lege: Dirk Ronald Van Den Berg Skrevet

Får raskt time. Blir tatt på alvor. Effektiv og rask når det behøves og tar seg god tid når det er nødvendig.
Har "positiv utholdenhet" i gjentatte møter med deprimerte meg.

Aldri igjen

Lege: Tatjana Ponomareva-Heggli Skrevet

Min sønn på 3 år hadde fått ett kutt i leppen sin etter et uhell i barnehagen. Tatjana måtte overta da fastlegen vår ikke var tilgjengelig. Hun måtte sy, men hadde kun en sprøyte (var tomt for smertestillende i sprøyteform) denne var ikke nok til å fjerne smertene. Da hun sydde kritiserte hun meg for å ikke klare å holde han i ro (gutten min hadde tydelige smerter av å bli stukket med nål og tråd og jeg var litt i sjokk selv) Jeg ble helt paff av uttalelsen kunne ikke forstå hvorfor hun ikke hadde bedt en av sykepleierene til å komme. Hun fikk til slutt sydd ferdig. Et stykt arr ble resultatet og han prater om opplevelsen som om det var i går selv 1 år etter. Jeg har slitt med følelsen av å være en dålig mamma som ikke tok gutten min rett ut derfra og rett til sykehuset hvor de hadde sprøyter som kunne ha fått bort smerten under sying.

Meget dårlig på relasjonell kontakt

Lege: Fredrik Steinsvik Skrevet

Legen opptrer arrogant, lite lyttende og svært lite tillitsskapende. Det er lett å få time, men timen er alltid basert på hastverk, og legen oppfattes å ikke ta seg tid til pasienten.

Anbefaler å ikke til å bytte til denne fastlegen, særskilt hvis du har noen kroniske sykdommer eller noen kompleks helsetilstand.

Arrogant

Lege: Tatjana Ponomareva-Heggli Skrevet

Har vanligvis ingen problemer med arroganse så lenge den er basert på kunnskap og evner. Her er ikke det tilfellet.