Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Sjøgata Medical
Lytter ikke til pasienten
Lege: Tatjana Ponomareva-Heggli SkrevetVirket som om det var om å gjøre å få pasienten raskest mulig ut døren igjen. Lytter ikke til hva man sier, og viser liten til ingen interesse i å finne ut hva som egentlig er problemet. Ble møtt av en sur og lite hyggelig lege.
Dårlig førsteinntrykk
Lege: Fredrik Steinsvik SkrevetMeget arrogant, uprofesjonell og lite ydmyk.
Han snakket dårlig om andre leger jeg har hatt.
Jeg har en en sykdom og fikk diagnosen i 2005 som han ikke har trua på og for meg var det vanskelig og gå til en lege som ikke trudde jeg var syk.
Ikke fornøyd
Lege: Fredrik Steinsvik SkrevetFøler ikke at jeg ble tatt seriøst. virket som han trodde at å være syk med sykemelding var en ferie for meg. Tok ikke symptomene mine på allvor i det heletatt, og var arrogant og spydig. Bytter lege i håp om å bli frisk fortere.
Folkelig og imøtekommende
Lege: Fredrik Steinsvik SkrevetHar besøkt min fastlege Fredrik kun en gang siden jeg byttet til ham. Jeg er veldig fornøyd med besøket og følte at han både undersøkte grundig og søkte også råd fra andre leger i forbindelse med problemstillingen. Tonen på legekontoret var uformell og hyggelig.
Anbefaler IKKE
Lege: Fredrik Steinsvik SkrevetAnbefaler kronisk syke å velge en annen fastlege. Aldri møtt en mer arrogant, forutinntatt og dømmende lege. Som ikke lytter og overser tidligere utredning grunnet egene meninger om medikamenter. Dårlig førsteinntrykk og dårlig oppføging...