Morten Helgesen Busch
Veldig fornøyd med Morten!
Fra første møte var han trygg å prate med. Grundig og ikke dømmende. Det er det viktigste for alle i møte med fastlegen, vil jeg påstå.
Synd jeg ikke får ha deg videre, da jeg flytter til ny by.
Jeg opplevde Morten som både dyktig og kompetent. I tillegg var han god på pasientkontakt, og arbeidet effektivt.
En lege som faktisk tar meg på alvor og ikke avviser alt jeg sier bare fordi "jeg er for ung til å være syk". Jeg var egentlig utrolig skeptisk til å velge en mannlig fastlege siden de jeg har hatt før aldri hører på meg, men dette har overhodet ikke vært tilfellet med Busch! Jeg har endometriose og har tidligere alltid blitt avvist og fortalt at smertene mine er normale for unge kvinner selv om de er utrolige hemmende i hverdagen. Det er forfriskende å slippe å måtte krangle for å bli hørt på, uansett hva problemet er, og at han ikke bare skriver ut resepter i hytt og pine for å få meg til å tie stille, selv når problemet ikke har noen åpenbar løsning. Livskvaliteten min er så utrolig mye bedre nå enn før. Jeg kommer ikke til å bytte fastlege noen gang.
Har hatt godt inntrykk av Morten siden dag en. Har alltid fått time fort og han har alltid tatt meg på alvor. Har tatt grundige undersøkelser og henvist med videre til eksperter på St. Olavs når det har vært nødvendig. Liker også at han ikke prøver å late som at han kan ting han ikke er sikker på, og heller spør om hjelp eller sender videre. Alt i alt trivelig fyr og lett å prate med. Hadde ikke byttet om jeg ikke skulle flytte fra byen.
Morten er den beste fastlegen jeg kunne fått. Han tar grundige undersøkelser, tar seg god tid til å lytte og stiller riktige spørsmål for å kartlegge hvordan det går, fysisk og psykisk! Jeg føler meg respektert, ivaretatt og godt fulgt opp!