Morten Helgesen Busch
Jeg har gått til Morten i over et år. Det virker som har dårlig tid hver gang jeg kommer og føler ikke han er oppdatert på ulike ting jeg trenger, som prevensjon osv. Han tar seg ikke tid til å høre hvordan jeg har det og synes det blir "for mye jobb" å gi meg to henvisninger på en time. Sliter med svært lite, så har ikke merket at han ikke er "flink". Jeg tenkte dårlige anmeldelser var svært individuelt, men etter forrige time gikk jeg ut av timen med klump i halsen. Svært ubehagelig om han ikke har en bra dag. Burde oppdatere seg og lytte til hva pasienten trenger, både ved fysiske og psykiske behov. Selve legesenteret har veldig hyggelige damer i skranken og lokalet er greit. Bra beliggenhet. Men svært misfornøyd med fastlege. Byttet på dagen forrige time. Anbefales ikke.
Byttet fastlege til Morten, og har ingenting å klage på.
Seriøs, dyktig og tillitsvekkende fastlege. Anbefales.
Morten er uten tvil den beste fastlegen jeg noensinne har hatt. Har vært hos han 2 ganger, en for fysiske plager hvor jeg opplevde å få god hjelp, og henvisning til sykehus for å være helt sikker på at alt var bra.
Den andre gangen jeg var hos Morten slet jeg psykisk. Opplevde han som meget imøtekommende, trøstende og hjelpsom. Uten Morten hadde jeg ikke hatt det så bra som jeg har det idag. Tusentakk!
Nesten ikke interessert i å høre på hva jeg har å si. Lover ting som han ikke holder. Virker som om han bare vil bli fortest mulig ferdig med deg!
Legen virket lite opptatt av å høre på meg som individ, men var derimot nærmest avvisende og dømmende da jeg forsøkte å gi informasjon om min situasjon ved første time. Jeg har vært igjennom en tøff periode i livet og ønsket informasjon om videre krav/muligheter etter avsluttet behandling på institusjon. Min tidligere arbeidsgiver åpner for å gå tilbake i jobb, men følte legen rett og slett så ned på «sånne som meg». Ubehagelig og kontraproduktivt. Legen er sikkert dyktig, men jeg opplevde at hans personlige holdninger gjorde det umulig for meg å få nødvendig hjelp der. Bytter nå lege etter 2 timer