Zane Garsele
Zane Garsele er en flink lege som over tok fra min gamle lege Dr.Rømo. jeg fikk ikke være være så lenge til Zane på gunn av innskrenking av legelistene, derfor falt jeg ut. Ble midlertidig tatt hånd om en lege i Sjøgata Medical. Kort sakt, der nede fungerte over hode ingenting og legen hva ikke noe spesielt interessert i det jeg sa å kom med meget dårlige løsninger på ting. Nå ønsker jeg å komme meg tilbake til Zane, ei jente som liker det hun gjør, liker å lære og undersøker pasienten grundig å sender dem videre til spesialister slik vi ønsker. Hun er et godt menneske og tar godt vare på sine pasienter. Vi er i tryggehender hos Zane Garsele 😊✌⚘♥️
Skuffende å få en fastlege som ikke yter hjelp. Jeg opplevde legen som arrogant og lite sympatisk. Var også dobbeltbooking, og opplevde legen hadde svært dårlig tid.
Opplevde ikke å bli tatt på alvor, og fikk følelsen av at jeg var til bry. Opplevde henne som lite interessert i hva jeg hadde og fortelle. Opplevde henne som usikker og lite sikker på faget. Kjedelig å føle seg som en prøvekanin, og ingen oppfølging