Shagun Bhatia
Shagun Bhatia tar meg alltid på alvor når jeg er inne hos henne. Hun lytter alltid til problemet og gir gode råd eller henviser videre dersom hun mener det er grunn til det. Jeg føler meg alltid trygg når jeg går til henne og har aldri hatt en bedre fastlege! I tillegg er det mye kortere ventetid enn jeg noen gang har opplevd på et legekontor tidligere og damene som jobber på laboratoriet er helt fantastisk positive, hyggelige og ikke minst dyktige! Jeg har aldri opplevd ubehag verken ved å gå til Shagun eller de koselige damene på laboratoriet. Jeg blir i tillegg alltid møtt av et smilende ansikt i skranken.
Det er også veldig praktisk at man kan sende sms for å bestille time. Man får nesten alltid time samme dag som man bestiller. Jeg har også svært sjelden opplevd å kommet til vikar når jeg skal til Shagun, noe jeg synes er godt og betryggende når man skal til fastlegen sin.
Ser at andre har kommentert at hun kan være frekk, dette er noe jeg aldri har opplevd på de nesten fire årene jeg har hatt henne som fastlege.
Shagun er som overskriften sier - helt OK.
Har opplevd at hun ikke hører helt etter, og får alltid følelsen av at hun har det veldig travelt og er klar for neste pasient. De er også alltid forsinket.
De på laben er derimot helt fantastisk! En fryd å ta blodprøver!
Bhatia er alltid hyggelig, lyttende og omsorgsfull. Hun virker i tillegg også veldig dyktig og oppdatert. Jeg kan egentlig ikke anbefale Bhatia nok!!! Jeg har aldri opplevd henne uhøflig og kan faktisk ikke forstå at andre her snakker om samme legen. Også kontor-/laboratoriepersonalet er noen av de hyggeligste ansatte jeg har vært borti. Alltid hjelpsomme og med et varmt smil. Jeg har bare positive ting å si om dem. I tillegg har Legene på høyden en sms-tjeneste der man kan bestille time via sms. Det beste legesenteret og den beste legen jeg har hatt!
Ikke bare fastlegen, men alle som jobber på dette legekontoret har jeg opplevd som utrolig hjelpsomme og hyggelige. Jeg blir møtt med et stort smil i resepsjonen og på labben. Det virker som de ansatte her trives godt med arbeidsplassen sin. Jeg er også veldig fornøyd med fastlegen som er god til å lytte og fremstår som en fornuftig og dyktig lege.
Jeg har brukt denne legen en stund nå, og hun er den beste jeg har hatt. Ser noen mener hun er litt frekk, det er jeg ikke enig i. Kan det være at disse mener at det er feil at legen stiller krav til dem som er pasienter? Dette er ikke legen å gå til om du er hypokonder eller vil ha uføretrygd, derimot hjelper hun deg opp på beina og er det noe galt tar hun deg alvorlig. Kontordamene er kjempehyggelige, alltid i godt humør og er flinke.