Esther Kraus

Allmennmedisin

Autorisasjon (2010)

Venteliste

Låst – ingen venteliste

Strandsiden Legesenter AS Telefonnummer52 69 51 5152 69 51 ...
Logemannsgården C. Sundts gate 51 5004 Bergen
Esther Kraus er en av 267 fastleger i Bergen

Siste vurderinger av Esther Kraus

Beste legen jeg har hatt!

Kan sterkt anbefale Esther da hun er kunnskapsrik, effektiv og samtidig varm og omsorgsfull. Har anbefalt henne til alle vennene mine, og alle har vært fornøyde uavhengig om de foretrekker kjappe besøk hos legen eller litt tettere veiledning og oppfølging. Har vært hos Esther med flere vanskelige problemstillinger og hun har alltid møtt meg med forståelse og engasjement. Hun er enormt dyktig i jobben sin og den beste legen jeg har hatt.

Kunnskapsrik, imøtekommende, behjelpelig og engasjert!

Esther er en veldig dyktig og imøtekommende lege, som er svært forståelsesfull og behjelpelig med det som trengs!

Stiller gode oppfølgingsspørsmål ved konsultasjon og viser god evne til å se mulige sammenhenger.

Aldri opplevd en så god lege før!
Anbefales på det sterkeste!

Verdens beste lege

Snill, mild og forståelsesfull. Kunnskapsrik og ordentlig! Veldig «på» og ser ikke på noe problem som for lite eller dumt. Beste legen jeg noengang har hatt og også ei veldig søt dame.

Avviser faste pasienter og mangler empati

Jeg kommer til å bytte fastlege fortløpende. Esther er ikke en allmennlege som tar pasienter med psykisk sykdom på alvor. Hun er verken vennlig, lyttende eller tilgjengelig når det virkelig trengs.

Det eneste hun vil er å "kvitte" seg med slike pasienter ved å helt ukritisk skrive ut medisiner og/eller sykemeldinger. Hun viser ingen villighet til å forebygge eller legge til rette for varige endringer for pasienten.

Jeg har vært i en akutt krise, og på tross av innsikt i min sykdomshistorie, får jeg ikke time før om 3 uker - og da setter hun av knappe 15 minutter til rådighet.

Sekretæren er dessuten både uhøflig og respektløs på telefon.

Midt i blinken

Esther er alt hva jeg har lett etter hos en fastlege; hun viser interesse, tar seg tid og er generelt veldig hjelpsom og grei. Jeg har alltid fått den hjelpen jeg trengte. Føler meg heldig som har henne!