Esther Kraus
Flink og dyktig. Har øyekontakt og virker interessert. Veldig fornøyd! Jeg har aldri angret på at jeg bytta fastlege
Se overskrift. Damen er helt fantastisk, hun lytter, hjelper, foreslår, styrer og ordner. Jeg skal ALDRI bytte!
Esther Gundesrsen Kraus is a very friendly person, speaking perfectly german. She is very flexible, I recieved a short term appointment. I needed a prescription as my medicine got lost on a flight. We contacted my doctor at home and according to his medicine list she uncomplicatedly prescripted all I needed. She also advised in which pharmacies I would be able to receive my medicine without delay. Thanks a lot!
Esther har vært fastlegen min siden hun startet, hun har vært en fantastisk fastlege! Som regel trenger jeg ikke så mye tid, da er hun effektiv, men alltid nøye og gjør alltid det lille ekstra som jeg ikke egentlig forventer. Hun har supert barnetekke og er så flinke med barna mine. Et par ganger har jeg trengt lengre tid, da har jeg fått det. Hun kan det meste faglig sett, og det hun ikke vet (og som er spesialistoppgaver) henviser hun. Jeg har flyttet ut av byen men neimen om jeg bytter ut esther!
Gundersen er en lege som vet best selv. En lege skal være imøtekommende og behjelpelig, men Esther får meg til å føle meg til bry. Hun kan hjelpe med enkle og konkrete problemstillinger, men der slutter det. Jeg opplever ikke at hun tenker helhetlig. Heller ikke at hun er åpen for at pasienten tenker selv, vet noe om egen kropp og helse. Hun blir fort irritabel, uten grunn, og kan være frekk. Hun vil ikke ta blodprøver eller henvise til spesialist. Jeg har gejntatte ganger oppsøkt private leger og det har vist seg nødvendig. Det er vanskelig å få time hos henne, hun er alltid på etterskudd og har lite tid. Opplever henne som stresset og ufokusert. Hun forbereder seg ikke til timene og husker ikke noe fra time til time. Jeg ble ikke tatt på alvor og ble til slutt nødt til å bytte fastlege. Har du en kronisk sykdom er ikke dette den rette legen. Jeg har ikke følt meg ivaretatt og har ikke tillit.