Tone Lilleskare Sanyang
Jeg er svært fornøyd med Tone. Hun tar seg tid til å høre og danner seg et bedre helthetsbilde ut i fra forklaringer fra pasient og egne undersøkelser. En helt annen opplevelse av annen lege jeg hadde for kort tid siden.
Jeg må dessverre si meg enig i all kritikk skrevet her
Det har vært frustrerende å ha henne dom fastlege.
Ting blir aldri gjort slik det er lovet. Må alltid purre på ting som er lovet i flere
Uker.
En hyggelig person og sikkert gode intensjoner
Men ikke en god og ansvarsfull lege.
Det er ikke alle som passer til fastlege
Denne legen er dessverre en av dem.
Hun tar tid til lytte.
For er det viktig. Hun ringer når hun sier at hun skal.
Noen ganger er det litt venter tid men for meg er det ok.
Hun gjør ikke det hun sier hun skal gjøre. Holder ikke avtaler og blir purret på ofte.
Blir usikker på hele kvinnen pga, en gabg sier hun noe og neste gan jeg er der sier hun det motsatte. Her kan noen få min plass, har skiftet lege.
Jeg forstår gjerne leger har for mange pasienter og for lite tid, men og sitte og vente så lenge som man må der hver gang er drøyt. Hun virker sur og negativ, og jeg har måtte ringe henne mange ganger for ting hun har lovet meg og gjøre samme dag. Jeg har ikke noe bra inntrykk av henne og anbefaler henne ikke som fastlege. Ser de negative innleggene som er skrevet her om henne, og jeg må desverre si meg helt enig..
Men at de som er på kontoret har jeg ikke så dårlig inntrykk av, hun som han ene sier ikke snakker norsk er meget hyggelig og er fullstendig forståelig språk messig. Jeg synes de er flinke og hyggelige, noe sikkert legen selv kunne lært litt av.