Marit Serine Robbestad Skeie

Allmennmedisin

Autorisasjon (1993)

Venteliste

Låst – ingen venteliste

Helsetorget DA Telefonnummer55 55 92 7055 55 92 ...
Vestre Torggt. 8 5015 Bergen
Marit Serine Robbestad Skeie er en av 267 fastleger i Bergen

Siste vurderinger av Marit Serine Robbestad Skeie

Svært misnøgd!

Dette er den verste legen eg har hatt! Fyrste time viste ho allereie skepsis. Spurte ikkje om tidlegare historie, lytta ikkje, ville berre ha meg ut av kontoret så fort som mogleg. Var der kun for å få ny resept, som tol 2 min, og då eg tok opp eit anna spm, vart eg bedt om å bestille ny time. ELENDIG på pasientkontakt, null medfølelse eller interesse, kald og skeptisk til alt ein seier. Anbefalar ingen å gå til denne legen. Sjølve legekontoret er derimot heilt ok.

Dårlig lege

Hun bruker tid å hører på deg men virker som hun ikke er helt med, får ikke noe særlig empati fra den legen og hun virker uinteressert.
Føles som hun vil bare få det fort overstått.

Kan ikke anbefale

Kan ikke anbefale denne fastlege. Hun fremstår uten empati og er ikke interessert. Hilser ikke med navn - selv om det er første gang hun møter pasienten. Glemte i tillegg å sende henvisning som avtalt.

Lite lyttende, mangler interesse for pasienten

Jeg gikk til legen ved flere anledninger, og opplevde nok ikke at hun var særlig opptatt av pasientens utfordringer. I tillegg er servicenivået på de kontoransatte varierende.

En flott lege

Jeg og hele familien min har hatt Marit Skeie som fastlege i flere år (hun er den eneste jeg kan huske at jeg har hatt). Jeg er stort sett fornøyd. Hun er hyggelig, løsningsorientert og stort sett flink til å komme med løsninger som passer meg bra. Hun nøler ikke med å henvise deg videre til spesialister eller for å få sjekket opp i noe. Selv har jeg blitt henvist videre flere ganger uten noe problem. Jeg er også en som gjerne tar opp flere ting i samme time for å slippe å bestille 4-5 timer hver for seg, og dette har aldri vært er problem.

Det negative jeg kan si om henne/legekontoret er at hun til tider kan virke litt distansert og vil få ting kjapt unna (mens jeg sitter der). Det er som regel over en ukes ventetid på time, ved mindre det er akutt sykdom- da får man som regel time på dagen om man ringer tidlig om morgenen. Du må regne med å bli sittende i 15-20 min på det lengste før du får komme inn, har ofte inntrykk av at det er for mange pasienter enkelte dager. Enkelte sure/frekke resepsjonister er det, men Marit Skeie er en god lege å ha.