Marit Serine Robbestad Skeie
Er sjeldent hos legen, men de få gangene jeg har vært hos Skeie, har hun tatt meg seriøst og jeg syntes hun er flink.
Dette er den beste legen jeg noen gang har hatt. Hatt henne som lege siden fastlegeordningen ble innført, med unntak av halvannet år jeg bodde ett annet sted, da jeg flyttet tilbake var det ikke tvil om jeg ville ha henne som lege igjen.
Hun møter meg alltid med ett smil, har tid til å høre på mine problemer og henviser meg alltid videre om det skal være nødvendig.
Under graviditet følte jeg meg i tillegg trygg nok på henne, så jeg følte ingen behov for å gå til kontroll hos jordmor i tilllegg, som mange andre gjør.
Eneste som kanskje kan trekke litt ned er ett par sure kontordamer
Marit Skeie har vært min fastlege siden barndommen, og er en fantastisk flink lege! Hun er til hjelp uansett hva det måtte gjelde, og kommer med relevant informasjon for hvor jeg må henvende meg for annen hjelp osv. Hun er flink til å lytte og har aldri gjort meg utilpass av å være der uansett hvor "lite" eller stort problemet er. Anbefales på det sterkeste.
Hun lytter, man føler at man blir godt ivaretatt, og at hun tar gode faglige vurderinger. Jeg vil anbefale henne som fastlege.
Jeg har brukt Marit som lege i 15 år. Hun tar seg alltid tid til å lytte, og tar meg på alvor. Jeg opplever henne som smilende og imøtekommende. Hun har henvist meg videre til spesialister når det har vært nødvendig. Føler meg godt ivaretatt!