Lema Samar Omarzae

Autorisasjon (2019)

Venteliste

1 person

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Lema Samar Omarzae er en av 92 fastleger i Drammen

Siste vurderinger av Lema Samar Omarzae

brutal og uvennlig

Basert på min erfaring kan jeg dessverre ikke anbefale denne personen til noen som helst, da opplevelsen ikke bare var ubehagelig, men også skuffende og langt under det jeg hadde forventet i en slik situasjon.

Dyktig, trygg og flink fastlege

Veldig fornøyd med Lema Samar som min tidligere fastlege. Hun tar seg tid til pasientene sine, lytter og forstår deg og dine plager/utfordringer.

Good Doctor

I have never met such a good doctor. Doctor Lema helped me a lot. I'm undergoing treatment with a specialist and sometimes when I think about our meetings, I feel bad that she had to listen to me. She is very patient and professional. Unfortunately, I moved from Drammen to Oslo so I had to change my doctor. Thank you very much, Doctor, for everything! 💚
Regards!
[Navn fjernet av moderator]

Blid og profesjonell

Jeg er utrolig fornøyd med fastlegen min. Hun er svært kunnskapsrik og dyktig, og det er sjelden man finner en lege av hennes kaliber. Vi skulle hatt flere leger som Lema. Hennes evne til å lytte, forstå og svare på mine bekymringer har vært enestående. Jeg setter stor pris på den grundige og omsorgsfulle måten hun alltid håndterer mine helseproblemer på. Hun er fantastisk flink med både meg og barna, og vi føler oss alltid godt ivaretatt og tatt på alvor.

Lite profesjonell og lite med hjelp

Jeg følte jeg ikke ble møtt med den hjelpen jeg ønsket. Jeg ble ikke møtt med forståelse. Og siste gang jeg besøkte lege skulle jeg fjerne en føflekk og ble lovet ett lite arr som nesten ikke ble synlig. Jeg vurderte å ta laser en annen plass. Men hun betrygget meg med at det ville bli fint hos hun å.
Dette var helt feil. Det ble ett stort og stygt arr som er godt synlig. Føler hun oppførte seg uprofesjonell og ikke helt ærlig når det kom til resultater.