Elisabeth Hetle
Blir ikke sett
Ikke hørt
Blir ikke tatt seriøst iht helsemessige utfordringer som def er meget oppsiktsvekkende, og urovekkende av en lege å være. Skjerp deg.
Har hatt Elisabeth som fastlege i noen år og var fornøyd i begynnelsen. Hun er veldig trivelig når man kun kommer med småproblemer som hvem som helst kan fikse. Med en gang man kommer med et problem med noen form for kompleksitet får man følelsen av at hun ønsker deg ut av legekontoret raskest mulig. Virker ikke som hun lytter til det man sier, og hun stiller spørsmål til ting jeg allerede har svart på hele tiden, noe som bekrefter denne mistanken. Eksempelvis sa jeg: "Jeg har oppsøkt fysioterapeut som jeg går til jevnlig", hvor hun nikker om smiler. I neste setning spør hun: "Har du vurdert å oppsøke fysioterapeut". Har opplevd dette mange ganger.
Virker som hun sitter og tenker på helt andre ting mens man er inne på legekontoret. Sekretærene på legekontoret er heller ikke særlig hyggelige. Bytter fastlege...
Jeg har vært pasient hos Elisabeth i mange år.
Jeg er veldig fornøyd med henne. Hun tar seg god tid, er god til å lytte og rask til å henvise meg til spesialist og røntgen når hun mener at det er nødvendig. Blid og grei på alle vis, er alltid hjelpsom og imøtekommende. Kunne ikke ha hatt en bedre fastlege .
Jeg gikk hos Elisabeth i den værste perioden i mitt liv. Var skikkelig langt nede og psyksisk syk. Elisabeth ga meg rett og god hjelp. Hun forsto at jeg var sliten og ga meg rask og rett hjelp uten at det tok 2000 timer. Møtt mange leger og psykologer i mitt liv så vet at de fleste er ikke like god som Elisabeth. Takk for hjelpen i den sårbare perioden.
Dr. Hetle er en veldig god lege å snakke med, selv om hun til tider kan oppfattes som uinteressert. Tar det meste seriøst og er flink til å høre på, men kan også være avvisende og litt vanskelig å kommunisere med.