Elisabeth Hetle
Denne legen valgte jeg etter at jeg så hennes profil som også innehold akupunktur utdanning. Dette ga meg en forventningen av en åpen og engasjert lege, som følger med i den siste utviklingen i medisin. I mine få besøk, har dette ikke bekreftet seg. Tverimot følte jeg det slikt, at jeg kunne tildels mer om mine sykdommer enn henne, samt at hun viste liten vilje til å diskutere.
Høflig, vennlig, distansert, viser lite empati.
Virker som hun har det travelt, føler en trenger seg på når en er der. Er ellers blid og hyggelig. Laang ventetid når man ringer. Rekorden er vel 40 min. Men dette har nok noe med at sekretæren både tar imot telefoner og ekspederer pasienter.
Jeg hadde denne fastlegen en kort periode. Første inntrykket var positivt, men når det ble noe så var hun helt umulig å snakke med. Hun var aldri tilgjengelig på telefon, lang ventetid fordi hun hadde kun et par dager med kontortid pr uke, hun viste ingen forståelse, dårlig faglig innsikt, kunne ikke svare på spørsmål, ingen vilje til å vurdere alternative behandlingsløp. Måtte til slutt tvinge henne til å henvise meg til en spesialist, noe som er det smarteste jeg noen gang har gjort. Deretter ble hun raskt byttet ut med annen fastlege.