Elisabeth Hetle

Autorisasjon (2005)

Venteliste

19 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Elisabeth Hetle er en av 201 fastleger i Trondheim

Siste vurderinger av Elisabeth Hetle

Ingen peiling

Har vært der flere ganger og syns at hennes undersøkelser er overfladiske. Hun lytter ikke til hva jeg sier og når jeg spørrer får jeg nesten ikke noe svar. Ofte er det bare, ja vel...
Hun er veldig flink med å skrive ut en resept, men gjør ikke noe grunndig undersøkelse.

Ikke fornøyd

En forutsetning for meg ved valg av fastlege, er å ha en lege jeg kan snakke med om ting som plager meg. Her var ikke dr. Hetle et bra alternativ for meg. Høflig, men travel, lite empatisk og vanskelig å kommunisere med.

Veldig fornøyd

Følte meg vel inne hos henne. Tok det jeg sa alvorlig, undersøkte meg , og forklarte nøye rundt mine plager. Jeg mestrer nå det jeg sliter med.

Glad i å stå i telefonkø?

Velg Strinda legesenter. De garanterer at de ikke tar telefonen og ikke finn på å ringe i pausetid. Da stenger hele tlf systemet. Null fokus på svartid og lang venteliste på å få time. Du må alltid møte fysisk for å få time. Ps er det kurs / konferanse i byen kan du forvente at de stenger hele sjappa i noen dager. Hadde byttet for lenge siden hvis det hadde vært noe annnet ledig på Østsiden av byen.

Fornøyd

Eneste minus er å alltid må vente minimum tjue minutter, og at klokken tikker vel høyt når først inne hos lege.