Elisabeth Hetle
Tenker at det er først når du har betydelige utfordringer over lang tid at det betyr noe hvordan fastlegen din er. Da behøver du mye oppfølging og et reelt engasjement.
Jeg byttet til Hetle fordi jeg flyttet til Trondheim, og har hele veien fått god oppfølging. Det er tydelig at hun husker meg og historikken min (eksempelvis var jeg tilfeldigvis inne hos henne fordi jeg var med en jeg kjenner på hans time, og hun var åpenbart like på ballen selv om hun ikke visst jeg kom, selv om vi ikke direkte diskuterte min situasjon. Min venn fikk forøvrig en grundig og god undersøkelse av sin skade). Er alltid fokusert når jeg er der, og fremstår som genuint opptatt av å bistå med det hun kan. Hun har ved flere anledninger satt igang undersøkelser, informasjonsinnhenting osv som var utover det hun nødvendigvis måtte gjøre.
Opplever god kjemi med henne og har tillit til oppfølgingen jeg får.
Mangler empati, forståelse og tålmodighet. Verste opplevelse fra fastlege. Ingen innsikt utover kjappe og (for henne) enkle løsninger.
Det virker som Elisabeth ikke er fornøyd med det yrket hun har valgt. Hun er meget kjapp og jeg sitter alltid igjen med spørsmål. Hun sier hadem like fort som hallo.
Jeg har hatt Dr. Elisabeth Hetle som fastlege i 7 år nå, og både jeg og mine barn har alltid fått all den hjelp og støtte vi trenger fra henne. Vi har vært til henne ofte, og hun finner alltid tid til å ta oss inn til timer, og hun ringer alltid tilbake eller sender SMS i hastesaker hvor jeg har bedt om det. Til timebestilling og andre henvendelser anbefaler jeg legesenterets SMS-tjeneste, der får jeg veldig raskt svar. Dr. Hetle henviser alltid videre når jeg ber om det, eller ved eget initiativ. Hun lytter, stiller gode spørsmål, og bidrar til å finne konstruktive løsninger både knyttet til fysisk og psykisk helse. Hun fremstår som klok, reflektert og respektfull i møte med meg og mine barn. Hennes uttalelser i møte med oss virker veloverveide, forskningsbaserte og angstdempende/beroligende. Min tenåringsdatter opplever Dr. Hetle som "Snill, med en behagelig væremåte som får meg til å slappe av, hun er komfortabel og 'chill' å være sammen med".
Flink til å høre etter når man prater, men virker ikke som hun er genuint interessert i å løse problemet, heller enn å finne en måte å få pasienten raskest mulig ut. Jeg dro til legen for å prate om flere ting, da jeg vet det er travelt for leger, og tenkte dette var bedre enn å bestille fire timer på rad. Etter å ha utført en av undersøkelsene sa hun "hade", hvorpå jeg sa jeg hadde ytterligere å ta opp. Hun spurte hvor lang tid dette ville ta, mens vi stod i gangen mellom undersøkelses-rommet og kontorene. Jeg fikk meg ikke til å nevne alt jeg lurte på mens vi stod der, da hun virket veldig stresset, men ba om fornyelse av en resept, hvilket jeg fikk. Jeg byttet fastlege etter dette besøket.