Elisabeth Hetle

Autorisasjon (2005)

Venteliste

34 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Elisabeth Hetle er en av 201 fastleger i Trondheim

Siste vurderinger av Elisabeth Hetle

God fastlege

Framstod for meg hyggelig, dyktig og effektiv. Når jeg skiftet fastlege, var det fordi jeg flyttet fra Trondheim. Ville fortsatt å gå til denne legen hvis ikke.

Holder på å bytter lege

Føler meg ikke tatt på alvor av henne. Føler ikke at hun gjør jobben sin når man har time til henne. Gruer meg når jeg må ha time til henne. Får meg til å føle meg som en hypokonder uansett om det er meg eller ungene som er syke. Har flere ganger ventet over 30 minutter på å komme inn til legen.

Hyggelig og effektiv

En lege som er omtenksom, hyggelig og blid.
Måtte vente litt lenge før jeg ble ropt opp.

Bra og effektiv lege!

Jeg synes dr. Hetle har fått veldig mange dårlige tilbakemeldinger på denne siden, og var derfor ganske nervøs før den første timen hos henne. Jeg ble veldig positivt overrasket, da hun var en helt grei lege som lyttet og tok meg alvorlig, hun var verken overdrevent hyggelig eller kald og stressa. Hun hjalp meg med det jeg trengte og var effektiv; noe jeg setter pris på. Hun er kanskje ikke den legen som er den mest medfølende, noe som er helt greit da jeg ikke går til legen for å få medfølelse. Jeg er veldig fornøyd med å ha dr. Hetle som lege!

Har forbedringspotensiale

Jeg opplevde ikke å bli sett de to gangene jeg har vært der. Hun satt for det meste med øynene i dataen.