Liv Løvaas

Låst – ingen venteliste

Liv Løvaas er en av 201 fastleger i Trondheim

Siste vurderinger av Liv Løvaas

Beste legen

Har gått til Liv i 15 år, jordnær, lyttende, empatisk, griper tak i det som er viktig i livet. Ser deg som pasient og med menneske, forstår hvor dyktig og tilstede værene Liv er nå som hun har vært borte i permisjon en periode. Hun er uerstattelig, merkes ekstra godt når man har hatt vikar som ikke kan måle seg med henne. ( De skoene går det aldri ant å fylle)Takk for at det finnes slike mennesker som er fastlege, Liv er unik🫶🏻
Supert at det er kommet noe yngre sekretærer, hyggelige og imøtekommende.
Lang ventetid på telefon, men får raskt time hvis det er noe akutt😉

Flink lege, men ...

Liv er flink til å lytte, og gir inntrykk av å være svært kompetent. Hun er også veldig kjapp til å følge opp med prøver og undersøkelser, og henvise til spesialister.

Men man må regne med å sitte på venterommet i tre kvarter før man slipper inn.

Og jeg hadde en opplevelse som gjør at jeg nå bytter fastlege: Jeg fikk oppgitt feil tidspunkt for timeavtalen min ved telefonbestilling, og gikk dermed glipp av timen min (og kastet bort to timer ved å møte opp på tidspunktet jeg hadde fått oppgitt).

Liv insisterte likevel på at jeg måtte betale for timen (inklusiv fakturagebyr), uansett hva som hadde blitt sagt på telefon, begrunnet med at jeg kunne ha fått riktig tidspunkt ved å benytte skyløsningen til legekontoret i stedet. Slik service kan jeg ikke akseptere, uansett hvor flink lege hun er.

Empatisk og kunnskapsrik

Veldig fornøyd med Liv som fastlege, hun lytter, forstår og bekrefter. Hun har kunnskap og og respekt. Så lenge det lar seg gjøre vil jeg ha henne som fastlege. Det var lang venteliste, men det er det virkelig verd.

Flink til å se oss og hva vi trenger

Har alltid tid til å lytte, Kunnskapene og roen hun innehar, gjør at vi som pasienter føler oss godt ivaretatt.

Omsorgsfull, lyttende og dyktig

Jeg har hatt Liv som fastlege siden 2009. Har gått til henne i to av mine tre svangerskap. Hun tar seg god tid og oppfattes svært omsorgsfull og engasjert i jobben. Jeg har et barn med noen utfordringer. Hun er flink til å følge opp. Jeg er svært fornøyd og kommer ikke til å bytte fastlege, selv om jeg må kjøre et stykke for å komme til henne.