Irfan Sharif Shakoori
0 av 700 (Cort Piil Helsesenter AS)
Irfan Shakoori har gjennom flere år, vært meg og min families fastlege. En time hos han, betydde å kunne senke skuldrene litt. Han var ikke han bare en kunskapsrik, empatisk, humørfull, lyttende, og seriøs lege, men også et medmenneske. En lege, som jeg ikke kan få fullrost nok. At han nå slutter
føles tungt, men jeg ønsker kun det beste for han videre. Jeg gir han den aller beste anbefaling.
Irfan er en utrolig god lege som virkelig har sett meg både som pasient og som menneske. Han har hjulpet meg gjennom både somatiske og psykiske utfordringer. Han er flink til å henvise videre dersom han mener det er aktuelt og tar innspill fra meg som pasient seriøst. Bedre fastlege enn dette tror jeg ikke man kan finne. I motsetning til andre leger er det ikke noe "én time til å løse et problem"-holdning. Dette kan kanskje føre til litt lengre ventetider, men dette er det så absolutt verdt.
Har jobbet i helsevesenet i 30 år+. Beste lege jeg noensinne har jobbet med eller selv har hatt som fastlege. Satt meg ned å gråt da jeg skjønte at jeg mistet han som lege. Faglig sterk, medfølende, lyttende, humor og svært empatisk. Alle som er så heldig å få han som fastlege har virkelig skutt gullfuglen. «One of a kind»lege.
Irfan var delaktig i å redde livet mitt og psyken min, ikke bare fordi han er en superdyktig lege, men også fordi han faktisk hører etter på hva en sier, og klarer å lese mellom linjene i tillegg. Dette gjør han med kjærlighet og respekt, og han ser deg klarere enn en først tror. Jeg har kun positive ting å si om dette mennesket, og kjenner jeg tar det tungt at han nå skal flytte til et annet sted. Men er takknemlig for å ha møtt han i livet, og tar hans visdom og innsikt med meg videre. Takk Irfan.
Jeg er nok ikke alene om å mene at dette er en fastlege i særklasse! Irfan møter meg alltid med et smil, og en lege med litt humor er virkelig noe som gjør at legebesøkene blir langt mer trivelige og med senket skuldre.
Samtidig skrur han alltid på "seriøs"-knappen der det trengs, tar meg alltid på alvor, lytter og nøler aldri med å sende meg til spesialist.
Ting kan ta litt tid, men han følger alltid opp, og det er viktigst.
Utrolig trist at vi nå flytter hver vår vei, ellers er dette en lege jeg gjerne skulle hatt i lang tid fremover. Jeg gir Dr. Shakoori min varmeste anbefaling.