Irfan Sharif Shakoori

Allmennlegespesialist og fastlege

Allmennmedisin

Autorisasjon (2011)

67 av 1200 (Maura Legesenter AS)
0 av 700 (Cort Piil Helsesenter AS)

Irfan Sharif Shakoori er en av 15 fastleger i Nannestad
Irfan Sharif Shakoori er en av 267 fastleger i Bergen

Siste vurderinger av Irfan Sharif Shakoori

Lyttende og undersøkende med et smil

Hadde Irfan Sharif Shakoori som min fastlege i perioden 1019-2022. Han er en meget hyggelig og varm person, og lytter godt til deg som pasient og tar deg på alvor.

Han er flink til å vurdere det han kan, og henviser til andre undersøkelser der det er behov. Han har humor, og kan tulle litt, men ikke på en uprofesjonell måte.

Alt i alt ekstremt fornøyd med han som fastlege, og byttet kun fordi jeg flyttet til en annen kant av landet.

Den beste legen

Takk Irfan! Alle leger skulle vært som deg.
Irfan er er varmt menneske som ser pasienten sin, og lytter.
Han får deg til å føle seg sett og ivaretatt.
Ingen henvendelser er for små eller store.

Den beste legen jeg noensinne har møtt

Da jeg kom til lege Shakoori jeg var syk og desperat. Jeg fikk ikke nødvendig behandling før jeg kom hit. Legen Shakoori har funnet hva er jeg syk av og gjør den beste at jeg blir frisk igjen.
Tusen hjertelig takk, lege Shakoori. Du er en eksepsjonell profesjonell.

Ekte lege, ekte menneske og har stort hjerte for alle.

Irfan Shakoori Sharif har fantastisk smil, han smiler med hele seg til alle. Som pasient føler jeg meg allerede bedre når jeg møter han og ser hans kjærlig blikk som er full av omsorg.
jeg synes å se pasienten og få dem å føle seg tatt på alvor viktigere enn medisin. Han har en helhetlig tilnærming til pasienter som jeg har observert. Han ser ikke pasienter utover diagnoser eller medisinsk forhold, han har stor kunnskap og evne å se kropp og sjel sammen. når jeg sitter med han i sin kontor gir han følelsen av at vi er likeverdet som menneske, men samtidig tar han ansvar for den faglige, og gir den tryggheten som lege. Jeg synes at han viser alle de etiske regler i praksis som står i loven mot sin pasient. Dette er viktig fordi det er ikke alle leger som klarer. En dag da jeg ventet på vente rom, tok han sin pasient inn, men samtidig så han en annen pasient som hadde ventet lenge. Han viste oppmerksomhet til den pasienten og prøvde å finne hans lege. Jeg har observert på vente rom flere ganger at han bryr seg med alle der, sender sin kjærlig blikk til alle uten å skille pasienter. Sist vil jeg si som pasient; Shakoori er en ekte lege med ekte hjerte.

Blid og flink.

Doktoren holder det ha lover.
Alltid blid og hyggelig.
Jeg vet at han hører på meg og tilrettelegger for en trygg hverdag.