Erik Aagaard
Interessert, lytter, godt forberedt ved besøk, blid, hyggelig, omsorgsfull, meget kunnskapsrik.
Jeg har hatt Erik Aagaard som fastlege siden han fikk sin bevilgning, og før det hans far. Jeg har alltid vært trygg på å få riktig behandling. Han har tidlig oppdaget problemer med en etterhvert gammel, sliten kropp, og sørget for henvisning til spesialister. Følger opp mine problemer meget godt, og er lett å få kontakt med om det har vært nødvendig.
Jeg opplever det meget trygt å ha Erik som min fastlege.
En dyktigere og mer forståelsesfull lege er det, etter min vurdering, ikke mulig å finne. Legen er meget kunnskapsrik, men søker likevel råd hvis han er i tvil. Han gir seg ikke før han har funnet svar på problemet. Han tar seg tid til å lytte og behandler hele mennesket, ikke diagnosen.
Dr. Aagaard er, kort sagt, fantastisk.
Erik er en fantastisk lege. Brukte faren hans som lege i alle år inntil Erik tok over legepraksisen da han var ferdig utdannet.
Erik ser hele personen og er utrolig flink til å lytte. Han er dyktig og du føler deg virkelig trygg hos ham. Han er så god å prate med. Har alltid noen "kloke ord" å komme med. Erik er også åpen for andre behandlingsformer. Enkelte leger kan du neste ikke fortelle at du går til alternative behandlinger.
Erik virker nøye og sender deg gjerne videre til spesialist hvis han er i tvil.
Jeg har hatt Erik som min fastlege hele mitt liv og er veldig fornøyd. Han er imøtekommende, kommer med gode innspill og løsninger hvor han samtidig gir meg trygghet som pasient. Han kan utrolig mye og er veldig effektiv.
Utrolig menneskelig, flink til å lytte og å engasjere seg. Ser helheten, og behandler pasienten deretter. En trygg, samvittighetsfull, og god lege. Jeg hadde legeskrekk, og hadde vært hos mange dårlige leger, men da jeg kom til Erik for 18 år siden ble legeskrekken borte. Kan ikke få fullrost denne legen nok !!