Erik Aagaard

Autorisasjon (1987)

Venteliste

148 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Erik Aagaard er en av 605 fastleger i Oslo

Siste vurderinger av Erik Aagaard

Legen med stor L !

Erik er trygg, behandler mennesket, ikke bare sykdommen/skaden. Skulle symptomer være diffuse blir det fulgt opp og gjort noe med. Det kan bety mye når det gjelder å oppdage sykdommer på et tidlig stadium. Han er også levende opptatt av å holde seg oppdatert, og følge med i tiden. Likeledes er han en meget god lytter, kommer med konstruktive råd, som sagt innledningsvis føler man seg da TRYGG. En flott familielege !!

Finnes ikke bedre lege enn Erik

Jeg har brukt han siden han var nyutdannet. Blir alltid tatt alvorlig ingenting blir overlatt til tilfeldigheter. Heldige er vi som har fått han som fast lege.

Trygghet

Trygghet er det som gjør meg så begeistret for denne legen. Han ser deg. Han er genuint interessert i deg som person og din situasjon. Gir seg ikke om diagnosen er litt diffus. Der hvor det være enklest å ordinere tabletter og trøstende ord, søker han videre. Jeg vet at nettopp det kan være forskjellen på tidlig død og et fortsatt godt liv. Du er heldig dersom du får Erik Aagaard som din fastlege.

Svært dyktig og hyggelig lege.

Erik er svært faglig dyktig og holder seg alltid oppdatert på ny forskning. Han har en helhetlig tilnærming til helse og har god kunnskap om psykisk helse, såvel som fysisk. Som pasient føler man seg sett og ivaretatt.

Tillits skapende, lyttende,løsningsfokusert og har lun og god humor

Familie legen gjennom 25 år som oppriktig bryr seg og fokuserer på riktige løsninger.En stor kapasitet og til tider veldig viktig brikke i livet. Faglig, dyktig medmenneskelig Erik.