Helene Berglund
Jeg har hatt min fastlege siden 1999 , jeg ble overasket å oppleve at jeg ble sett og hørt, hun så på meg og ikke på datakjermen,som min tidligere lege.
Jeg opplever at hun har fått altfor mange pasienter og ser overarbeidet og derfor tar ganske lang tid å få time hos henne. selv om jeg har flyttet og har fått lengere vei til kurbadet men ønsker ikke å bytte min fastlege.
Dr Berglund er solid og ryddig, tar seg tid og viser omsorg. Hun er lydhør, lyttende og tilstedeværende. Jeg har kun positive opplevelser med denne legen og er svært glad for at jeg har fått plass blant pasientene hennes!
Man blir tatt alvorlig. Hun er hyggelig og proff samtidig. Lett å være åpen med
JEg opplever Helene Berglund som en utrolig dyktig lege, men må innrømme at jeg nå vurderer å bytte. Hun lytter til deg, gir deg den hjelpen u trenger og skjønner når hun skal sette grenser. Men når det tar 3-4 uker å få time, med mindre det er akutt, så blir det vanskelig å beholde henne. Jeg håper med tiden at Beglund kanskje vil få mindre pasienter.
Kort fortalt så er jeg meget takknemlig for at Dr Berglund er min fastlege. Det har hun vært nå i over 7 år.
Hun kan sitt fag. Ikke bare stiller hun korrekte diagnoser, men hun har også en unik forståelse for mennesker. Hun skriver ikke resepter/henvisninger i "hytt og pine", men hun bruker tiden til å forstå hva som egentlig feiler pasienten. Alle mennesker er ulike, og alle reagerer ulikt..
Dr Berglund er et godt eksempel på en meget dyktig lege.
(samt at hun har telefontid. Noe som gir oss pasienter mulighet å kontakte henne umiddelbart, kontra å vente på en avtalt time)