Helene Berglund
Helene Berglund er en strålende lege. Jeg har hatt henne som lege snart i 10 år.
Jeg føler meg alltid vel når jeg kommer og hun både ser og hører deg.
Hun er i tillegg en god samtalepartner og er nødvendig streng der det trenges.
trenger du en kort prat med henne, så er hun tilgjengelig på telefonen på et gitt tidspunkt på formiddagen.
Jeg har også et godt inntrykk og gode opplevelser med legesekretærene!
Har hatt Berglund som lege i over ti år og aldri vært skuffet. Hun får meg alltid til å føle at hun virkelig bryr seg om hvordan jeg har det, virker faglig solid og er alltid blid. Resepsjonistene og lab'en kan imidlertid ha godt av et lite smilekurs innimellom. Lokalene kunne trengt litt fornyelse. Grei service med timebestilling via sms, men hvorfor ikke det og kontakt med legen via mail? Har også tungvinte åpningstider på telefon.
Dr Berglund er en utrolig hyggelig og imøtekommende lege, og hun bryr seg virkelig om pasientene og jobben sin. Jeg hadde brukt Kurbadet legesenter fast i mange år før hun begynte der, og var veldig fornøyd den tiden hun var min fastlege.
Grunnen til at Dr Berglund er den nest beste legen jeg har hatt, var at hennes forgjenger var helt utenom det vanlige. Dr Berglund var ikke alltid like lett å få time hos, så jeg endte opp med å måtte bruke de andre legene på Kurbadet i stedet.
Hadde jeg ikke flyttet fra Oslo ville Dr Berglund fremdeles vært mitt førstevalg som fastlege.
Når det gjelder Kurbadet legesenter forøvrig, syntes jeg nok at det venterommet var litt i minste laget og at hele lokalet og spesielt toalettet trengte en oppgradering. De kunne gjerne også vært litt flinkere til å bytte ut lesestoffet på venterommet.
Kurbadet har ingen egen parkeringsplass, og det er ikke alltid like lett å finne parkering i området. Men det er normalt i Oslo sentrum, og den sentrumsnære beliggenheten var det ingenting å si på.
Faglig veldig skikkelig. Empatisk/omsorgsfull. Lite selvhøytidlig og flink til å vurdere pasientens behov mht støttende behandling, sykemelding/ikke sykemelding osv. God "advokat" for pasienten vs. NAV/arbeidsgiver mv. Lett å diskutere med/drøfte mulige løsninger.