Trond Daae-Johansen

Autorisasjon (1990)

Venteliste

8 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Trond Daae-Johansen er en av 604 fastleger i Oslo

Siste vurderinger av Trond Daae-Johansen

Jeg føler meg vel ivaretatt

Stort sett time når jeg trenger det. God behandling, kunnskapsrik. Effektive besøk, god behandling. God kommunikasjon.

en lege til å stole på!

Alltid hyggelig, grundig og morsom. liker å komme til ham, opplever at han tar meg på alvor, lett å snakke med om alt.
bedre fastlege kunne jeg ikke hatt.
dessuten er alle på legesentret veldig hyggelige og hjelpsomme. det er trygt for meg at dere finnes der i lillegrensen. tusen takk.

Tar deg seriøst

Veldig fornøyd med både Trond som fastlege og med legesenteret generelt, aldri opplevd noen sure miner her! Trond hører på deg og hjelper deg, føler jeg trygt kan gå til han og få hjelp med mine problemer.

En flink lege

Har hatt Trond i mange mange år nå. Han kan virkelig jobben sin og hører på pasienten(meg). Trond har fikset mye og ser på det enkelte problem fra flere sider.
Har evnen til å høre etter på problemer som kan oppstå som
(sykdom ,skader, o,l)
Jeg var nyskjerig på min fisk &skalldyr allergi forsatt var sterk så jeg tok en full test.Jeg har medfødt astma &allergi jeg tenkte kansje jeg har vokste dette av meg..Fikk beskjed om eg fortsatt er fisk&skalldyr allergiker.

Verdens beste og hyggeligste lege :) Anbefales :)

Har hatt Trond som fastlege i 11 år, har det ikke vært for han så har jeg trolig vært uføre i dag..... Han ordnet så jeg fikk operert for prolaps i ryggen, og har stått på som en helt for min helse..... Proffere lege finnes ikke :) Terningkast 10 :)