Trond Daae-Johansen
Trond er den beste legen jeg har vært hos noen gang. Han er hyggelig, tar seg tid til å lytte, tar pasienten på alvor, gjør et seriøst forsøk på å hjelpe pasienten, er svært pragmatisk og lite selvhøytidelig på vegne av sin legetittel, og sørger for fortgang i behandling. En drøm av en lege!
Etter 10 års kanossagang hos minst like mange leger, løste Trond mitt problem i løpet av 10 minutter. Han ga meg riktig diagnose (som jeg selv hadde antydet i 10 år, uten at noen andre leger tok det på alvor), ordnet medisiner og rekvisisjon til operasjon. Det ga meg et nytt liv uten smerter.
Trond Dae-Johansen har vært en fantastisk lege for meg gjennom mange utfordringer de siste 3 årene. Flink til å henvise kjapt og god til å ta masse prøver. Grundig og behjelpelig. Kunne ikke hatt en bedre lege enn han.
veldig kjapp og behagelig på gynekologiske undersøkelser. Tar deg på alvor om du har en reell bekymring. Kan gi inntrykk av å ha litt dårlig tid.
Jeg har aldri vært fornøyd med en eneste fastlege jeg har hatt og alltid kviet meg for å ringe og bestille time - før jeg byttet til Trond. Han er en god lytter, og tar seg tid til å sjekke opp og finne løsninger på problemet. Føler meg veldig godt tatt vare på og jeg kommer ikke til å bytte fastlege så lenge jeg bor i Oslo! I tillegg vil jeg nevne at jeg aldri opplever at han er veldig forsinket eller at det er vanskelig å få time.
Mot meg har Trond alltid vært imøtekommende og hyggelig. Stødig type. Jeg ser at andre har kommentert at han ikke tar seg tid til en og at han ikke egner seg om man har/hatt psykiske lidelser, men det er stikk motsatt av min erfaring. Da jeg var innom Trond etter en tøff periode, tok han seg tid til å snakke med meg og det virker som han genuint brydde seg om hvordan det gikk. Han tar en på alvor og er flink til å henvise en videre.