Kathleen Susan Henriksen
Jeg fikk henne tildelt for en hastetime og var mer enn skeptisk etter å ha lest noen av vurderingene her, men jeg gikk ut fra timen og følte meg mye bedre enn da jeg kom inn. Hun har solide medisinske kunnskaper og jeg anser det som positivt at hun snakker rett frem. Jeg synes også det er veldig bra at hun er bevisst på at journalen er et juridisk dokument. Til sist må det nevnes at hun rekvirerte blodprøver som avdekket et problem som jeg ikke hadde noen symptomer på i det hele tatt og som jeg trolig ville ha gått med i evigheter hvis ikke hun hadde fanget det opp. Alt i alt synes jeg hun virker som en dyktig og proff lege.
De første gangene jeg gikk til Dr. Henriksen var jeg veldig usikker, fordi hun er veldig ærlig og sier ting som det er. Etter noen gang der er jeg ikke i tvil om at hun er den beste legen jeg har hatt. Hun tar deg på alvor og hører virkelig på dine problemer. Jeg er i begynnelsen av en utredning av sykdom, og hun tok seg tid til å hjelpe meg å se på ulike muligheter, Det er kanskje negativt for den neste pasienten som kommer inn, men hun tar seg god tid hvis du er usikker på hva som er problemet. Den første gangen jeg var der var jeg sikker på hva som var galt med meg, så jeg fikk en resept og var ferdig. Enkelt og greit.
Anbefaler alle å velge henne som fastlege, og gi henne en second chance hvis du er usikker førtste gang.
Jeg har hatt kathleen i bare noen måneder, men jeg kan allerede si at det er den beste fastlegen jeg har hatt. Tar seg god tid, forklarer nøye og hjelper til å forstå sykdom/symptomer. Tar grundige tester og følger opp etter prøvesvar. Jeg har fått svar på ting jeg ikke fikk med forrige lege.
Mine erfaringer med Kathleen er utelukkende positive. Faglig flink, lytter og gir en ærlig vurdering basert på hva hun mener og hva du har sagt. Direkte, men omtenksom. Tar tid til deg og er effektiv. Hun kan anbefales på det sterkeste og det er synd å bytte fastlege fordi en ikke er student lenger.
Henriksen er veldig ryddig med hva hun skriver i journalen, slik at der ikke står noe unødvendig personlig. Dette informerer hun om på en skikkelig måte.
Mitt inntrykk er at mange leger ikke tenker over at det de skriver om deg blir stående, noe som kan være uheldig dersom de har formulert seg dårlig/misvisende, skrivet inn egen synsing og irrelevante, personlige opplysninger om deg.
Jeg har kommet til Henriksen med en fire år gammel kneskade som ingen leger jeg har hatt tidligere har tatt tak i eller trodd på.
Med Henriksen har jeg derimot blitt tatt seriøst. Jeg har fått gode medisinske råd og anbefalinger, resepter og henvisning til MR, samt henvisninger som viste seg nødvendige etter MR.
Jeg sitter igjen med følelsen av at jeg har en fastlege som gjør det hun kan for å hjelpe meg og som bryr seg om sine pasienters helse.
Jeg er svært takknemlig og anbefaler Kathleen Henriksen på det sterkeste.