Kristin Rantanen

Kristin Rantanen er psykolog i Asker

Siste vurderinger av Kristin Rantanen

Trygg og forståelsesfull

Klinikk: Psykolog Kristin Rantanen Skrevet

Utrolig flink psykolog som gir deg trygge rammer og legger veldig godt til rette for å snakke om ting som ellers ikke er så lett.

Tillitsvekkende og trygg

Klinikk: Psykolog Kristin Rantanen Skrevet

Kristin gjør det lett å snakke om tingene man helst vil glemme, men som er viktig å få frem i lyset!

En svært dyktig terapeut!

Klinikk: Psykolog Kristin Rantanen Skrevet

Vi hadde vært hos to andre parterapeuter tidligere i forsøket på å redde et ekteskap ute av balanse, og jeg merket med en gang at Kristin var annerledes. Det var som om hun hadde en egen evne til å fange opp de små signalene mellom oss, og hun skjønte liksom intuitivt hva hun burde fokusere på. Timene hos henne var både morsomme og trøstende, og ga oss ny innsikt om oss selv og vår relasjon. Jeg kan varmt anbefale henne. Til og med min kritiske mann syntes hun var god.

Trygg og god

Klinikk: Psykolog Kristin Rantanen Skrevet

Vi har vært hos Kristin i parterapi. Dette har vært en veldig positiv opplevelse. Vi har begge følt oss svært ivaretatt, og synes det har vært fint måten hun bruker humor, deler av egne erfaringer og samtid er så trygg og god.

Varm, åpen, tålmodig og trygg!

Klinikk: Psykolog Kristin Rantanen Skrevet

Kristin hjalp meg å finne meg tilrette i meg selv, på en måte som seks andre psykologer under elleve års behandling ikke har klart. Hun har en evne å finne konstruktive, håndfaste løsninger i det som føles kaotisk og er en meget god veileder når det gjelder å finne nye strategier og mønster. Anbefales virkelig!