Bestill time

Bestill time

Konsultasjon gynekologi
Sted: Oslo City Legesenter AS
Pris: 990 kr

Konsultasjon for alle typer problemstillinger ved avdeling for gynekologi. Eventuelle tillegg: Prøver (totalpris uavhengig av antall) - kr 290 Ultralyd - kr 290 Kolposkopi - kr 290

I dag 5. nov I morgen 6. nov Tor 7. nov Fre 8. nov Lør 9. nov

Om

​Dr. Aage Huseby utfører alle typer gynekologiske tjenester, ultralyd for gravide og IVF-tjenester. Aage har lang erfaring som gynekolog, blant annet som tidligere overlege ved Akershus Universitetssykehus.

Fødselshjelp og kvinnesykdommer

Autorisasjon (1985)

Siste vurderinger av Aage Huseby

Verdens beste gynokolog

Klinikk: Oslo City Legesenter AS Skrevet

Jeg har gått til Aage jevnlig i nesten to år og han er den dyktigste gynekologen jeg kjenner til. Han er kunnskapsrik, vennlig og trygg, jeg føler meg alltid bra etter å ha vært hos han. Anbefaler han til alle kvinner, i alle faser av livet.

Trygg og imøtekommende

Klinikk: Oslo City Legesenter AS Skrevet

Veldig dyktig og empatisk lege som anbefales sterk (jeg har angstdiagnose så det er ikke ofte jeg føler meg så trygg som jeg gjorde her)

Trygg, imøtekommende og tar deg som pas seriøst

Klinikk: Oslo City Legesenter AS Skrevet

Veldig fornøyd. Gikk ut av sin vei for å purre på henvisning videre, fikk startet behandling med en gang og ble grundig undersøkt. Empatisk. Ble veldig glad etter besøket, da det viktigste for meg er å bli tatt på alvor som pasient.

Hyggelig, lyttende og dyktig

Klinikk: Oslo City Legesenter AS Skrevet

Har gått til Aage Huseby i flere år og har alltid vært veldig fornøyd. Han er utrolig hyggelig og imøtekommede, lyttende og ikke minst meget dyktig. Han får en til å føle seg avslappet og trygg og er flink til å følge opp i etterkant av time. Jeg kan varmt anbefale han.

Trygg, hyggelig og kunnskapsrik

Klinikk: Oslo City Legesenter AS Skrevet

Tok kontakt pga plager rundt overgangsalder. Huseby var lyttende, forståelsesfull og jeg opplevde meg godt ivaretatt. Jeg anbefaler han på det varmeste.