Xiaotong Li

Hudlege

Hud og veneriske sykdommer

Autorisasjon (2003)

Askin Telefonnummer64 80 90 9064 80 90 ...
Rosenholmveien 25 1414 Trollåsen
Xiaotong Li er hudlege i Nordre Follo og Oslo

Siste vurderinger av Xiaotong Li

Svært skuffende opplevelse!

Klinikk: Volvat Oslo - Majorstuen Skrevet

Jeg fikk ikke fornyet resept for behandlingen som skulle være mer enn seks måneder, for de krevde en ny konsultasjon (for å fornye resept?!) Jeg vet ikke om det er legen eller resepsjons jentene som står bak dette, men det er helt uakseptabelt! Ungdommen min ventet på medisinen med øynene fulle av tårer... de for aldri tilgivelse for det.
P.S. vi fikset det over telefon med et annet "adekvat" legekontor som tenker på mennesker også, ikke bare penger.

Inkompetent

Klinikk: Volvat Oslo - Majorstuen Skrevet

Legen burde forske mer på de områdene han jobber med, han jobber tross alt med menneskers liv og utseende. Volvat må også ha bedre kontroll over sine ansatte, men de ser ikke ut til å bry seg, så lenge de tjener penger.

Vennlig og hyggelig

Klinikk: Volvat Oslo - Majorstuen Skrevet

Var til føflekksjekk hos dr. Li i dag. Han var grundig og sjekket alle mine "flekker" før vi gjorde fotografering med Intelli studio, det nyeste innen føflekkscanning (har tidligere vært på Mole Max). Jeg er svært godt fornøyd med både undersøkelser og informasjon og går gjerne til kontroll hos dr. Li om et år.

Legen er ikke interessert i å bruke tid på pasienten

Klinikk: Volvat Oslo - Majorstuen Skrevet

Legen brukte lite tid på sette seg inn i min sak og var heller ikke spesielt interessert i å høre om hva jeg har tidligere prøvd av behandlingen hos min fastlege.
Min hudplage ble ikke undersøkt grundig nok (det ble ikke tatt noen prøver eller tatt hensyn til det jeg prøvde å fortelle).
Det hadde vært kanskje greit hvis hans hadde hjulpet meg til slutt, men hans behandling hadde heller ingen virkning.
Tapte tid, måtte bytte lege

Behagelig og kunnskapsrik

Klinikk: Volvat Oslo - Majorstuen Skrevet

Hyggelig og i møtekommende. Kunnskapsrik og forsiktig behandler. Har vært til behandling for Rosecea og for føflekk sjekk. Han fjernet også en vorte.